آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۱۵۶۵
در بدو ورود به کرمانشاه در جریان سفر استانی هیات دولت؛

بهروز آذر: در سفر‌های استانی بدنبال شنیدن صدای مردم مخصوصا زنان هستیم

معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده هدف از سفر‌های استانی دکتر پزشکیان و اعضای دولت را گفت و گوی نزدیک و بدون کلیشه با مردم در فضای صمیمانه اعلام کرد و گفت: برای اینکه بتوانیم مسائل و مشکلات را از زبان خود مردم بشنویم به میان آنها می‌رویم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، زهرا بهروزآذر روز سه شنبه در بدو ورود به کرمانشاه در جریان سفر استانی هیات دولت، شنیدن صدای زنان و خانواده‌ها را نیز یکی از اهداف سفر‌های استانی خود دانست و افزود: در این سفر‌ها مطالبات، دغدغه و مشکلات زنان و خانواده‌های استان‌ها را به رییس جمهور و هیات دولت منعکس می‌کنم.

وی گفت: در سفر هیات دولت به کرمانشاه مسائل و مشکلات مردم استان را می‌شنویم و آنچه که در محل قابل حل باشد را با همکاری استاندار برطرف می‌کنیم و مسائلی هم که نیاز به پیگیری از مرکز دارد را نیز تا رسیدن به نتیجه لازم دنبال خواهیم کرد.

معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده در ادامه سخنانش با بیان اینکه در دولت چهاردهم سهم ویژه‌ای برای بانوان مخصوصا در رده‌های بالا در نظر گرفته شده است، گفت: باور دولت بر این است که برای رسیدن به قله‌هایی که ترسیم شده به هر ۲ بال پیشرفت یعنی زنان و مردان نیاز داریم و معتقدیم این ۲ بال باید هر دو با هم حرکت کنند تا بتوانند آن را به پرواز در بیاورند و ما نیز بتوانیم به آن نقطه ایده آل برسیم.

بهروزآذر تصریح کرد: طبیعتا یکی از این مسیر‌ها حضور زنان در مناصب مدیریتی است؛ برای اینکه بتوانند در عرصه‌های تصمیم سازی و تصمیم گیری ورود پیدا کنند و آنجا موثر باشند و این دغدغه شخص آقای رییس جمهور و معاون اول نیز هست.

معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: برای بهتر شدن وضعیت بانوان در پست‌های مدیریتی در حال پیگیری هستیم و تا امروز هم این انتصاب‌ها به بیش از ۲۰۰ نفر رسیده، اما ما این موضوع را تنها به دولت بر نمی‌گردانیم یعنی باید حتما شاهد حضور زنان در حوزه‌های دیگر هم به خصوص در فعالیت‌های اقتصادی باشیم.

بهروزآذر با یادآوری رویکرد امسال به عنوان سال «سرمایه گذاری برای تولید» تاکید کرد که به سرمایه گذاری اقتصادی در کشور نیاز داریم و برای سرمایه تولید احتیاج به سرمایه‌های اجتماعی و اقتصادی داریم.

وی با بیان اینکه یک سرمایه در محیط خانواده به نام سرمایه اجتماعی و عاطفی وجود دارد که باید آن را حمایت کنیم، گفت: این سرمایه فقط در محیط خانواده و در کسب و کار‌های خانوادگی ایجاد می‌شود و حمایت از این موضوع را با جدیت در معاونت امور زنان ریاست جمهوری پیگیری می‌کنیم.

بهروزآذر افزود: دولت در کنار مردم ایستاده و از همه اقشار بخصوص زنان و خانواده نیز حمایت می‌کند.

استاندار کرمانشاه نیز طی سخنانی با بیان اینکه با سفر رییس جمهور حرکت مضاعف توسعه استان شکل خواهد گرفت اظهار امیدواری کرد بتوانیم شاخص‌های توسعه‌ای کرمانشاه را ارتقاء دهیم و برخی از شاخص‌هایی مانند بیکاری نیز مهار و معیشت و اقتصاد مردم تقویت شود.

منوچهر حبیبی همچنین در مورد نقش زنان در توسعه استان اظهار کرد: بدون حضور زنان و همراهی و همکاری آنان توسعه محقق نمی‌شود؛ زنان کرمانشاه ظرفیت بالایی دارند و این ظرفیت در حوزه‌های مدیریتی، اقتصادی، فرهنگی و مشورتی به کار گرفته می‌شود تا بتوانند همپای مردان مسائل توسعه‌ای استان را پیگیری کنند.

زهرا بهروزآذر در ششمین سفر استانی دولت چهاردهم با مردم و مسوولان شهرستان‌های هرسین، اسلام‌آباد غرب، گیلانغرب و کرمانشاه دیدار خواهد داشت.

رییس جمهور و جمعی از اعضای هیات دولت روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه هفته جاری ۲۴ و ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ به استان کرمانشاه سفر می‌کنند.

این نخستین سفر رییس جمهور دولت چهاردهم به استان کرمانشاه است و در جریان آن ۱۰ عضو کابینه دکتر پزشکیان را همراهی می‌کنند.

نشست جداگانه با فعالان اقتصادی و کارآفرینان، نخبگان و فرهیختگان، فعالان سیاسی - اجتماعی و فرهنگی، خیرین مدرسه ساز در راستای نهضت توسعه عدالت فضا‌های آموزشی و حضور در شورای برنامه ریزی و توسعه استان از دیگر برنامه‌های دکتر پزشکیان در سفر به استان کرمانشاه است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار