آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۱۶۱۶

بررسی الزامات ایمنی، مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در نشست مشترک مدیران بحران و پسماند تهران

بازدید از مجتمع پردازش و بازیافت زباله آرادکوه و نشست مشترک رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند برگزار شد.
بررسی الزامات ایمنی، مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در نشست مشترک مدیران بحران و پسماند تهران

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بازدید از مجتمع پردازش و بازیافت زباله آرادکوه و نشست مشترک رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند با هدف بررسی وضعیت رعایت الزامات ایمنی، مدیربت بحران و پدافند غیرعامل در حوزه پسماند شهری برگزار شد.

در این نشست که با حضور مدیران ارشد دو سازمان برگزار شد، محسن قضاتلو، مدیرعامل سازمان پسماند، ضمن خیرمقدم به حاضران، ابراز امیدواری کرد که این جلسه بتواند زمینه‌ساز تبادل اطلاعات و پیگیری مؤثر مسائل HSE در حوزه پسماند شهری باشد.

علی نصیری، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران نیز با اشاره به بازدید اخیر خود از مجموعه آرادکوه، فعالیت در حوزه پسماند را یکی از دشوارترین بخش‌های خدمات شهری دانست و گفت: بار سنگینی بر دوش سازمان پسماند است و بروز هرگونه ضعف در این حوزه به‌سرعت بازتاب رسانه‌ای پیدا می‌کند.

وی در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های ستاد مدیریت بحران شهر تهران به معرفی کمیته‌های تخصصی این ستاد پرداخت و خواستار مشخص شدن ظرفیت‌های سازمان پسماند برای استفاده درست در زمان بحران شد.

در ادامه نشست، الزامات ایمنی، مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در حوزه پردازش و بازیافت پسماند و اقدامات لازم برای رفع مشکلات در این بخش مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین گزارشی از وضعیت رعایت الزامات HSE ارائه شد که در آن به چالش‌های موجود در رفت‌وروب شهری، همکاری پیمانکاران و مراکز اسکان کارگری پرداخته شد. در این گزارش، بر لزوم حضور مؤثر مدیران HSE در فرآیند‌های نظارتی، اعمال بند‌های تنبیهی قراردادها، و برخورد با استفاده غیرمجاز از نیروی انسانی به‌جای تجهیزات مکانیزه تأکید شد.

بنابراین گزارش در نشست مشترک مدیران ارشد دو سازمان پیشنهاد شد پنجره‌ای اختصاصی در سامانه صورت‌وضعیت ماهانه برای ثبت اقدامات ایمنی ایجاد شود و مدیران HSE مناطق دارای اختیار مستقل برای اعمال الزامات ایمنی باشند.

در بخش دیگری از نشست، انتظارات سازمان مدیریت بحران از مجموعه‌های مرتبط نیز مطرح شد که از آن جمله می‌توان به آموزش نیرو‌های کار، پایش و تحلیل عوامل زیان‌آور محیطی، الزام به دریافت گواهی‌های استاندارد، نصب تجهیزات ایمنی مانند ارتینگ، دتکتور و RCD، و انجام معاینات فنی دوره‌ای اشاره کرد.

تاکید بر استفاده از ظرفیت گروه‌های مردمی، توجه به موضوعات آموزشی و استفاده از ظرفیت‌های مشترک در این زمینه موضوعات دیگری بود که به آن اشاره و مورد توجه قرار گرفت.

پیش از برگزاری این جلسه، نصیری به همراه معاونان و اعضای گروه دوام متخصص از مجموعه آرادکوه بازدید کرد و در جریان روند پردازش زباله، دفن، بازیافت، و چالش‌های مربوط به تولید انرژی از زباله، تصفیه شیرابه و وضعیت مالکیت اراضی قرار گرفت.

در این بازدید، آقایی معاون پردازش و دفع پسماند نیز توضیحاتی درباره چالش‌های زیرساختی شامل برق، نیروی انسانی، خاک، و ظرفیت کارخانه‌های بازیافت ارائه داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار