آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۲۶۱۱

رنجش مردم از خاموشی‌های طولانی‌مدت در مناطق گرمسیری

نماینده مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به رنجش مردم از خاموشی‌های طولانی‌مدت، به‌ویژه در مناطق گرمسیری مانند هرمزگان، تأکید کرد که این مشکلات زندگی روزمره و سلامت شهروندان را به‌شدت تحت تأثیر قرار داده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله محسن ابراهیمی نماینده مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه میناب در خطبه‌های نماز جمعه این هفته به موضوع بحران برق در استان هرمزگان پرداخت اظهارکرد: ناترازی برق و قطعی‌های مکرر، نتیجه ضعف حکمرانی انرژی در سال‌های گذشته است.

وی با اشاره به رنجش مردم از خاموشی‌های طولانی‌مدت، به‌ویژه در مناطق گرمسیری مانند هرمزگان، تأکید کرد که این مشکلات زندگی روزمره و سلامت شهروندان را به‌شدت تحت تأثیر قرار داده است.

نماینده مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: مردم همیشه در صحنه و صنعت و متخصصان، هر کدام بخشی از پازل حل ناترازی هستند و اگر دولت به مردم اعتماد کند و ابزار مشارکت را فراهم نمایند و اگر هم وطنان عزیز آگاهانه در مصرف و مطالبه گری ایفای نقش کنند.

به گفته وی، ایران نه تنها از خاموشی عبور خواهد کرد بلکه می‌تواند در منطقه به صادر کننده انرژی تبدیل شود و الگویی از توسعه پایدار به شمار آید و برای رسیدن به این آینده روشن، امروز باید تصمیم‌های روشنی گرفت.

آیت‌الله ابراهیمی افزود: مردم هرمزگان در ماه‌های سرد سال با وجود مشکلات، در مدیریت مصرف انرژی همکاری کردند، اما اکنون با گرمای طاقت‌فرسا، قطعی‌های برق، بیماران، سالمندان و کودکان را در معرض خطر جدی قرار داده است.

وی از مسئولان خواست تا با برنامه‌ریزی دقیق و سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های انرژی، این بحران را هرچه سریع‌تر حل کنند.

امام جمعه میناب تأکید کرد که حل مشکلات زیرساختی مانند برق و آب، نیازمند عزم ملی و همکاری همه دستگاه‌های اجرایی است.

نماینده مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری از مسئولان استانی و کشوری خواست تا با اولویت‌دهی به مناطق محروم مانند میناب، گام‌های عملی برای بهبود خدمات اساسی همچون برق، آب و راه‌های روستایی بردارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار