آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۳۵۹۷

درمان ناباروری با لقاح مصنوعی؛ دستاورد بزرگ دانشمندان دانشگاه تهران

دانشمندان ایرانی موفق به تولید محصولی شدند که ابزاری مؤثر در فرایند لقاح مصنوعی در جهت درمان ناباروری است، متخصصان داخلی IVF میکروپایپت‌های ایرانی را هم‌تراز برند‌های اروپایی و آمریکایی می‌دانند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، میثم هرائینی، مدیرعامل شرکت «ایده ورزان فردا» مستقر پارک علم و فناوری دانشگاه تهران اعلام کرد: پس از ۱۸ ماه تحقیق و توسعه، موفق به تولید محصولی استراتژیک (راهبردی) با فناوری بالا با عنوان میکروپایپت شدیم که در فرآیندهای حساس لقاح آزمایشگاهی (IVF) به کار می‌رود. 

 

مدیرعامل این شرکت با اشاره به مزیت‌های این محصول گفت: به کیفیتی دست یافته‌ایم که متخصصان داخلی IVF محصول ما را هم‌تراز برند‌های اروپایی و آمریکایی می‌دانند. میکروپایپت‌های ما با قیمتی حدود یک‌پنجم نمونه‌های خارجی عرضه می‌شوند که می‌تواند هزینه‌های درمان ناباروری را به‌طور چشمگیری کاهش دهد 

 

هرائینی در ادامه گفت: درمان‌های ناباروری به چند دسته تقسیم می‌شوند؛ درمان‌های دارویی، درمان‌های مداخله‌ای نظیر IUI، و در مراحل پیشرفته‌تر، روش‌هایی مانند IVF یا ICSI که در آن تخمک و اسپرم در محیط آزمایشگاه لقاح می‌یابند که ابزار‌هایی مانند میکروپایپت در این مراحل کاربرد کلیدی دارند.وی با بیان اینکه کیفیت ابزار‌های مورد استفاده در IVF به طور مستقیم با نرخ موفقیت درمان ارتباط دارد، اظهار داشت: در گذشته بیشتر مراکز درمان ناباروری به دلیل عدم وجود محصولات با کیفیت داخلی، به نمونه‌های وارداتی متکی بودند. اما ما توانستیم با بومی‌سازی این فناوری و ارتقاء کیفی آن، جایگزین قابل اتکایی برای محصولات خارجی فراهم کنیم.

 

درمان ناباروری با لقاح مصنوعی؛ دستاورد بزرگ دانشمندان دانشگاه تهران

 

هرائینی همچنین از برنامه‌های توسعه این شرکت خبر داد و گفت: در حال مذاکره برای اجرای پروژه‌ای بزرگ جهت توسعه خطوط تولید و افزایش ظرفیت هستیم.

 

وی افزود: متأسفانه شرایط رقابت برابر نیست. محصولات خارجی با ارز‌هایی بسیار پایین‌تر وارد می‌شوند در حالی که ما باید مواد اولیه خود را با ارز آزاد تهیه کنیم. این نابرابری باعث می‌شود تلاش فناوران داخلی به نتیجه دلخواه نرسد، با این وجود محصولات تولیدی شرکت از لحاظ کیفی با نمونه‌های آمریکایی و اروپایی برابری می‌کند.

با این حال، مدیرعامل شرکت به چالش‌های پیش‌رو از جمله تغییرات مکرر قوانین، مشکلات اخذ مجوز‌ها و نابرابری در رقابت با محصولات وارداتی که با ارز ترجیحی عرضه می‌شوند، اشاره کرد.

 

این موفقیت علمی-صنعتی گام مهمی در خودکفایی کشور در حوزه تجهیزات پزشکی و کاهش وابستگی به واردات محسوب می‌شود.

 

درمان ناباروری با لقاح مصنوعی؛ دستاورد بزرگ دانشمندان دانشگاه تهران

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار