آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۳۸۴۲
در گفتگو با دانشجو؛

شهسواری: وزارت صمت مسئول خاموشی‌ها نیست/ تولید کشور با خاموشی‌ها در خطر است

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: وزارت صمت مسئول تامین برق صنایع نیست، اما باید از منافع تولیدکنندگان دفاع کند و سیاست‌های نادرست را هشدار دهد.

فرامز شهسواری، عضو کمیسیون عمران مجلس، درباره خاموشی‌های مکرر و قطعی‌های برق در گفتگو با خبرگزاری دانشجو گفت: «وزارت صمت مسئول خاموشی‌ها نیست، اما باید از بدنه تولید کشور دفاع کند و در برابر تصمیم‌های یک‌طرفه هشدار دهد.»

وی افزود: «خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌نشده، به ویژه در صنایع مهمی همچون فولاد، سیمان، و پتروشیمی، به توقف خطوط تولید و آسیب به مواد اولیه منجر می‌شود که این وضعیت در نهایت باعث از دست رفتن تعهدات صادراتی و تهدید اشتغال کارگران می‌شود.»

شهسواری تاکید کرد که مدیریت مصرف برق و اولویت‌بندی آن بر عهده وزارت نیرو است و وزارت صمت نمی‌تواند بار این تصمیمات را بر دوش خود بکشد. او تصریح کرد: «این مشکل نیازمند هماهنگی میان وزارتخانه‌ها و استفاده از مسیر گفت‌وگو است تا از تصمیمات ناگهانی و بی‌برنامه جلوگیری شود.»

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی همچنین گفت که قطع برق صنایع نباید صرفاً به عنوان یک موضوع فنی یا بخشی دیده شود، بلکه این موضوع مستقیماً با اشتغال، رشد صنعتی، و امنیت اقتصادی کشور ارتباط دارد و نیاز به تدابیر جامع‌تری دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار