آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۵۶۷۶
در نشست مشترک با بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس

دارابی: شهدا فرزندان مام وطن‌اند/ راه‌اندازی ۲۰۰ موزه تا پایان برنامه هفتم توسعه

قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور با تاکید بر ضرورت صیانت از یادمان‌های دوران دفاع مقدس، از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی ۲۰۰ موزه جدید تا پایان برنامه هفتم توسعه خبر داد و گفت: بخشی از این موزه‌ها به موضوع دفاع مقدس اختصاص خواهد داشت.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، به نقل از میراث‌آریا، علی دارابی امروز - شنبه - سوم خرداد در آیین مشترک معاونت میراث‌فرهنگی و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس که در محل باغ‌موزه دفاع مقدس برگزار شد، با تبریک سالروز آزادسازی خرمشهر و گرامی‌داشت یاد و خاطره امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی اظهار کرد: شهیدان بهترین فرزندان مام وطن‌اند که جان خود را فدای آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی کردند. صیانت از میراث فرهنگی دفاع مقدس، پاسداشت همان جانفشانی‌هاست.

معاون میراث‌فرهنگی کشور افزود: تقارن روز سوم خرداد با آخرین روز از هفته میراث‌فرهنگی، پیام معناداری دارد؛ چراکه دفاع مقدس، خود بخشی مهم و حیاتی از هویت تاریخی و فرهنگی ماست.

او با اشاره به اهمیت ثبت و حفاظت از آثار دفاع مقدس گفت: جنگ تحمیلی فقط یک دفاع سرزمینی نبود؛ بلکه مقاومت ملت ایران در برابر تجاوز، ظلم، و سلطه‌طلبی قدرت‌های جهانی بود. این فرهنگ، متکی بر انسان‌سازی، آخرت‌گرایی، تقدم منافع ملی، و اراده برای دفاع از وطن است.

دارابی تاکید کرد: بازتولید و بازنشر فرهنگ دفاع مقدس، امروز یک ضرورت استراتژیک است؛ چراکه قدرت نرم ملی ما را به قدرت سخت و بازدارنده پیوند می‌زند.

او در ادامه با اشاره به جمله تاریخی امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه «خرمشهر را خدا آزاد کرد» افزود: فتح خرمشهر نقطه عطفی در تاریخ ملت ایران است. این روز، نماد غیرت، وحدت و ایثار ملتی است که میراث‌فرهنگی‌اش فراتر از بنا‌ها و اشیاء، به ارزش‌های الهی و ملی پیوند خورده است.

قائم‌مقام وزیر میراث‌فرهنگی با اشاره به توسعه موزه‌ها در کشور، از افزایش تعداد موزه‌ها به ۱۰۰۰ موزه تا پایان برنامه هفتم توسعه خبر داد و گفت: در حال حاضر ۸۰۰ موزه در کشور فعال است و طبق برنامه‌ریزی‌ها تا پایان برنامه هفتم توسعه، ۲۰۰ موزه دیگر ایجاد خواهد شد که بخش مهمی از آنها به موضوع دفاع مقدس اختصاص دارد.

او اضافه کرد: در زمینه ثبت و معرفی آثار دفاع مقدس، وزارت میراث‌فرهنگی همکاری نزدیکی با بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس دارد و رونمایی از آثار ثبت‌شده ۷ استان کشور در این مراسم، نمونه‌ای از این تلاش‌هاست.

دارابی در پایان خاطرنشان کرد: شهدا و ایثارگران سرمایه‌های بی‌بدیل هویتی و معنوی ملت ایران هستند و حفظ آثار مرتبط با آنها، وظیفه‌ای ملی و تاریخی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار