ترافیک نیمه سنگین در آزادراه‌های تهران-کرج و کرج-قزوین
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۵۹۹۰

ترافیک نیمه سنگین در آزادراه‌های تهران-کرج و کرج-قزوین

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان البرز از وضعیت نیمه‌سنگین ترافیک در آزادراه تهران-کرج-قزوین و بخش‌هایی از آزادراه کرج-تهران خبر داد و گفت: محور جدید هشتگرد به طالقان همچنان مسدود است.
ترافیک نیمه سنگین در آزادراه‌های تهران-کرج و کرج-قزوین

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی زندی‌فر مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان البرز امروز درباره آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های استان گفت: ترافیک در آزادراه تهران-کرج-قزوین در محدوده استان البرز نیمه‌سنگین گزارش شده است.

وی افزود: این وضعیت ترافیکی در خط جنوبی آزادراه کرج-قزوین از مهرویلا تا پل فردیس و همچنین در آزادراه کرج-تهران، از پل فردیس تا پل کلاک به صورت نیمه‌سنگین مشاهده می‌شود.

مدیرکل راهداری البرزدر ادامه خاطرنشان کرد: تردد در آزادراه تهران-شمال و آزادراه کرج-قزوین-رشت روان و بدون مشکل است.

زندی‌فر همچنین با اشاره به وضعیت محور جدید هشتگرد به طالقان گفت: این مسیر تا اطلاع ثانوی مسدود باقی خواهد ماند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای البرز از رانندگان خواسته‌اند با توجه به شرایط ترافیکی و مسدود بودن برخی مسیرها، برنامه‌ریزی لازم را پیش از سفرهای خود داشته باشند.

پربازدیدترین آخرین اخبار