آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۶۰۰۶

ضرورت بورسیه برای جذب نیروی درمان در سیستان و بلوچستان

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: برای تأمین نیروی بهداشت و درمان، بازنگری در آموزش عالی و اعطای بورسیه ضروری است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، منصور بیجار شامگاه شنبه در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه سیستان و بلوچستان با اشاره به اهمیت نوآوری در حکمرانی آموزش، اضافه کرد: دانشگاه‌ها باید به کانون تولید دانش کاربردی، پیشران توسعه منطقه و پاسخگوی نیازهای واقعی سیستان و بلوچستان تبدیل شوند.

وی همچنین گفت: ساماندهی و ارزیابی مجدد طرح‌های مرزی با هدف شفاف‌سازی مبدا و مقصد، قیمت‌گذاری و بازگشت درآمد به خزانه یک اقدام ضروری برای بازمهندسی عدالت اقتصادی در این استان است.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: نابسامانی طرح های مرزی موجب بی‌نظمی در اقتصاد محلی شده و چهره‌ای مخدوش از آن ترسیم کرده است.

بیجار، اجرای طرح جدید مبادلات مرزی مردم محور با رویکرد معامله پایاپای کالا با کالا و افزایش درآمدهای مالیاتی با طراحی ساز و کارهای اجرایی دقیق را واجد کارکردهای مثبتی دانست و تاکید کرد: تجارت مرزی باید به سود مردم و با نظارت مؤثر دستگاه‌های اجرایی مربوطه مدیریت شود.

استاندار سیستان و بلوچستان همچنین با تاکید بر ضرورت توزیع عادلانه منابع مالی، گفت: توزیع منابع باید بر اساس شاخص‌ها و در راستای تحقق عدالت محوری صورت گیرد و در دستور کار باشد.

بیجار با تأکید بر ضرورت عبور از تصمیم‌گیری‌های بخشی و حرکت به‌سوی حکمرانی متوازن منابع، اظهار کرد: توزیع عادلانه اعتبارات باید مبتنی بر شاخص‌های دقیق و عدالت‌محور باشد تا ظرفیت‌های توسعه‌ای شهرستان‌ها به شکل متوازن فعال شود.

وی با اشاره به لزوم پاسخگویی و اجرای کامل وظایف قانونی دستگاه‌های اجرایی، افزود: نقش‌آفرینی واقعی دستگاه‌ها نیازمند اجرای بی‌کم‌ و کاست اختیارات مصوب و همراهی در تخصیص مؤثر منابع است.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه نظارت مؤثر باید همزمان حافظ شفافیت و مشوق مدیران پرتلاش باشد، عنوان کرد: دستگاه‌های نظارتی باید با رویکردی اثربخش به میدان بیایند و از مدیرانی که برای توسعه استان قدم برداشته‌اند حمایت کنند در عین حال با کم‌کاری‌ها برخورد قانونی شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار