آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۶۶۰۷

کنگره ملی شهدای البرز الگوی مقاومت برای نسل‌ها

دبیر کنگره ملی شهدای استان البرز مقاومت را عامل ماندگاری ارزش‌ها در طول تاریخ دانست و گفت: بزرگ‌ترین هدف این کنگره فرهنگی، ارتقای روحیه مقاومت مردم استان است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، داوود پاشایی دبیر کنگره ملی شهدای استان البرزظهر امروز در اولین رویداد رسانه‌ای راسخون که در سالن گفت‌وگوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز برگزار شد، با اشاره به اهمیت واژه مقاومت در تاریخ آن را رمز ماندگاری جبهه حق و پیروزی ارزش‌ها دانست.

وی افزود: مقاومت رسول‌الله در پایه‌گذاری اسلام، مقاومت امام حسین (ع) در عاشورا و ایستادگی پیامبران و امامان معصوم نمونه‌های بارز این حقیقت است که مقاومت موجب جاودانگی ارزش‌ها شده است.

پاشایی یادآور شد که در برهه‌هایی از تاریخ، مانند واقعه عاشورا، به نظر می‌رسید شکست رخ داده اما مقاومت امام حسین (ع) و یارانش باعث ماندگاری و رشد این واقعه به عنوان یک الگوی جاودانگی شد.

دبیر کنگره شهدای البرز افزود: مقاومت در ایران نیز از دوران قبل از انقلاب در جریان انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس همواره نقش کلیدی در حفظ ارزش‌ها و هویت ملی داشته است.

وی گفت: کلان‌ترین هدف کنگره ملی ۵۵۰۰ شهید استان البرز، تقویت و ارتقای روحیه مقاومت در میان مردم است.

پاشایی تاکید کرد: فرهنگ مقاومت که از ایران به کشورهای دیگر صادر شده، اکنون در جبهه‌های مقاومت جهانی مانند یمن، لبنان و فلسطین دیده می‌شود و مردم ما نباید از این فرهنگ عقب بمانند.

وی درباره اهمیت این کنگره افزود: کنگره شهدای استان البرز بزرگ‌ترین رویداد فرهنگی این استان است که برای اولین بار رهبر معظم انقلاب برای آن پیام صادر کرده‌اند و اعضای ستاد کنگره نیز در دفتر ایشان حضور یافته و دستورات و نظرات رهبری را دریافت کرده‌اند.

دبیر کنگره با بیان اینکه این پیام رهبر انقلاب باعث هویت‌بخشی مجدد به استان البرز خواهد شد، عنوان کرد:  قرار است اعضای ستاد کنگره در شهریورماه به محضر رهبر معظم انقلاب شرف‌یاب شوند.

پاشایی به فعالیت‌های مختلف ستاد کنگره اشاره وبیان کرد: کمیته‌های ۲۰گانه‌ای تشکیل شده که مدیران کل استان به‌عنوان رئیس کمیته‌ها حضور دارند و تمام دستگاه‌های اجرایی استان در این کنگره نقش فعال دارند.

وی بیان کرد: از جمله اقدامات انجام شده می‌توان به برگزاری ۴۴ اجلاسیه در سطح استان، برگزاری افتتاحیه باشکوه، و تاکید به دستگاه‌ها برای افزودن پیوست شهدایی به برنامه‌ها و پروژه‌ها اشاره کرد.

وی گفت:  بیش از هزار هنرمند در قالب کمیته هنری کنگره در حال تولید آثار متنوع فرهنگی و هنری مانند نماهنگ، سرود، نمایش و تجسمی هستند.

پاشایی به برگزاری ۵۰۰ یادواره شهدا در محلات مختلف استان و مشارکت قومیت‌های گوناگون در این یادواره‌ها اشاره کرد و گفت: ۲۰ هزار سوژه از سه هزار پرونده شهید استان استخراج و برای تولیدات رسانه‌ای استفاده شده است.

وی از اجرای طرح «۵۵۰۰ خدمت» به نیت هر یک از شهدای استان خبر داد که شامل تهیه جهیزیه برای خانواده‌های نیازمند آزادی زندانیان جرائم مالی، سرپرستی ایتام و تعمیر خانه‌های محرومان می‌شود و افزود: دست شهدا را در این تلاش‌ها از ابتدای سال گذشته تاکنون مشاهده می‌کنیم.

دبیر کنگره  خاطرنشان کرد: برای موفقیت کنگره لازم است پیام شهدا و اهداف این رویداد به کف جامعه منتقل شود و اصحاب رسانه در این زمینه نقش مهم و تعیین‌کننده‌ای دارند.

وی ادامه داد: اجلاسیه پایانی کنگره ملی شهدای استان البرز روز پنج‌شنبه ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار