آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۶۸۵۵
استاندار مازندران:

یک هزار میلیارد ریال برای تکمیل نیروگاه زباله‌سوز ساری اختصاص یافت

استاندار مازندران گفت: دولت چهاردهم یک هزار میلیارد ریال برای تکمیل نیروگاه زباله‌سوز ساری اختصاص داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مهدی یونسی رستمی اظهار کرد: این میزان اعتبار، از محل اعتبارات ماده ۵۸ به شهرهای با جمعیت کمتر از ۵۰ هزار نفر شهرستان‌های ساری و میاندورود به صورت اختصاصی برای تکمیل نیروگاه زباله سوز ساری تخصیص یافت.

وی افزود: در مرحله نخست ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار جذب و صرف تکمیل نیروگاه زباله سوز ساری شد و مکاتبات و پیگیری‌های لازم برای تخصیص نوبت دوم در حال انجام است.

استاندار مازندران تصریح کرد: برای تکمیل نیروگاه زباله سوز ساری سرمایه گذاری مشارکتی در نظر گرفته شد که از این میزان، ‌ ۴۰ درصد سهم دولت و مابقی نیز از منابع مالی بخش خصوصی تامین خواهد شد.

وی میانگین پیشرفت فیزیکی نیروگاه زباله سوز ساری در بخش ابنیه را ۹۷، در بخش ورود تجهیزات ۹۷ و در بخش نصب تجهیزات ابنیه را نیز ۹۱ درصد ذکرکرد و گفت: با توجه به درصد بالای میانگین پیشرفت فیزیکی، خرید سه کانتینر تابلوی برق فشار ضعیف با جدیت در دستور کار است و هم اکنون از بندر دبی در کشور امارات در حال حرکت به سمت بندرعباس بوده و در آینده نزدئیک از محل سایت حمل خواهد شد.

مقام عالی دولت در مازندران تصریح کرد: از سال ۱۳۹۱ تاکنون اعتبارهای قابل توجهی از محل منابع دولتی برای تکمیل نیروگاه زباله سوز ساری تخصیص داده شده است.

یونسی رستمی، مدت زمان مورد نیاز برای تکمیل نیروگاه زباله سوزی ساری را در بخش ابنیه ۲ ماه و در بخش تجهیزات را نیز چهار ماه و مبلغ مورد نیاز برای تکمیل این طرح را در بخش تجهیزات ۲۸۸ هزار دلار و در بخش ابنیه را نیز سه هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد.

وی در رابطه با راه دسترسی به نیروگاه زباله سوز ساری نیز گفت: راه دسترسی مجزا از خارج شهرک صنعتی به طول چهار کیلومتر با تامین منابع مالی و تملک برخی از بخش‌های معارض تا پایان آذر ماه و قبل از رسیدن ظرفیت اسمی نیروگاه که به طور معمول بین چهار تا ۶ ماه بر اساس رویه‌ها و استانداردهای خاص آن زمان‌بر است، احداث خواهد شد.

استاندار مازندران، میزان آب خام مورد نیاز برای افتتاح اولیه نیروگاه زباله سوزی را ۱۶ لیتر در ثانیه و به عبارتی حدود یک هزار و ۳۸۰ مترمکعب در روز عنوان کرد و گفت: گزینه اصلی برای تامین آب مورد نیار نیروگاه، آب سد شهید رجایی است و حفر چاه برای تامین آب در شرایط تنش آبی نیز در دستور کار شهرداری قرار دارد.

یونسی رستمی، میانیگن پیشرفت فیزیکی طرح آبرسانی به نیروگاه زباله سوز ساری را در زمان حاضر حدود ۵۰ درصد ذکرکرد و افزود: حدود ۲ کیلومتر از مسیر پنح کیلومتری انتقال آب یعنی از سد به مخزن خاکی و از آنجا به مخزن یک هزار متر مکعبی انجام شده است.

وی گفت: برای تامین برق مورد نیاز نیروگاه نیز اشتراک ۸۵۰ کیلواتی برای مصارف داخلی نیروگاه و ۱.۵ مگاواتی برای راه اندازی نیروگاه خریداری شده است و میانیگن پیشرفت فیزیکی طرح انتقال برق تولیدی نیروگاه به شبکه سراسری نیز حدود ۷۵درصد برآورد شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار