
وزیر پیشنهادی اقتصاد زودتر به مجلس معرفی شود
نماینده مردم الیگودرز در مجلس شورای اسلامی گفت: هر چه زودتر باید وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شود تا این وزارتخانه ساماندهی شود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حمیدرضا گودرزی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی، با اشاره به آغاز دومین سال فعالیت دوره دوازدهم مجلس، بر لزوم تلاش مضاعف برای کاهش بار مشکلات مردم تأکید کرد و گفت: بدون شک باید با همت و کوشش بیشتر، باری را از دوش مردم عزیز ایران برداریم. در سال جدید، باید توجه ویژهای به مسائل اقتصادی داشته باشیم.
وی افزود: متأسفانه در شرایط کنونی، مردم با سختی و رنج فراوان زندگی میکنند. امیدواریم با تلاشهای مضاعف در سال جدید، بتوانیم بر مسائل اقتصادی تمرکز کنیم و راهحلهایی مؤثر ارائه دهیم.
گودرزی همچنین در تذکری به رئیسجمهور گفت: درخواست میکنم که هرچه سریعتر وزیر جدید اقتصاد به مجلس معرفی شود تا این وزارتخانه هرچه زودتر به ساماندهی برسد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.