آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۸۲۷۸

تست‌های نهایی تله کابین واحد علوم تحقیقات در حال انجام است

مجری طرح‌های عمرانی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد گفت: تست‌های نهایی تله کابین در حال انجام است و با ۲ دستگاه ژنراتور به ظرفیت ۱۸۰۰ کاوا در زمان، برق مورد نیاز را تامین خواهد کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه ازاد واحد علوم تحقیقات، علی یزدانی مجری طرح‌های عمرانی واحد علوم و تحقیقات در رابطه با آخرین وضعیت تله کابین گفت: مجموعه تله کابین واحد علوم و تحقیقات به‌عنوان یک پروژه ملی که مورد استفاده شهروندان قرار خواهد گرفت در مرحله تست‌های نهایی است؛ بنابراین در این مرحله برای اخذ گواهینامه استاندارد باید بر اساس پروتکل‌های سازمان ملی استاندارد، تست‌های مورد نظر را با میزان بار تعیین شده انجام شود.

وی در رابطه با چگونگی انجام این تست‌ها با توجه به وضعیت ناترازی‌های برق کشور، افزود: با توجه به لزوم تسریع در روند کار و با در نظر گرفتن ۲ دستگاه ژنراتور در مجموع به ظرفیت ۱۸۰۰ کاوا در زمان تست، برق مورد نیاز را تامین کرده تا به طور مستقل از شبکه برق و با در نظر گرفتن ناترازی برق در کشور، خللی در این امر ایجاد نشود.

لازم به ذکر است، تله کابین واحد علوم و تحقیقات، دارای ۴ ایستگاه است. ایستگاه اول جنب ضلع غربی ساختمان علوم انسانی، ایستگاه دوم جنب دانشکده مدیریت و اقتصاد، کتابخانه دکتر حبیبی و مسجد امام علی (ع)، ایستگاه سوم روبروی دانشکده فنی و مهندسی و در نهایت ایستگاه چهارم جنب هتل فرهیختگان واقع شده است.

فاصله ایستگاه اول تا چهارم ۱۷۲۲/۵ متر و اختلاف ارتفاع این دو ایستگاه ۴۲۶/۲ متر است. این تله کابین قابلیت جابجایی ۲۰۴۰ نفر را در ساعت دارا بوده و مدت گردش کامل یک کابین حدود ۹ دقیقه تخمین زده شده است. ظرفیت کابین‌ها ۸ نفر بوده و دارای امکانات رفاهی و ایمنی لازم هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار