آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۸۴۹۴

برگزیدگان رویداد دانشجویی رادصا معرفی شدند

رویداد استارتاپی «رادصا» با هدف تقویت روحیه نوآوری و کارآفرینی، حمایت از طرح‌های خلاقانه و برقراری ارتباط میان دانشجو و فضای کسب و کار با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.
برگزیدگان رویداد دانشجویی رادصا معرفی شدند

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، رویداد استارتاپی دانشگاه صنعتی امیرکبیر «رادصا» با همکاری پارک علم و فناوری این دانشگاه، دانشکده‌های مهندسی کامپیوتر و مهندسی صنایع و سیستم‌های مدیریت و با حمایت صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی «دریک»، برگزار شد.

این رویداد با حضور بیش از ۱۰۰ نفر از اساتید، کارشناسان و متخصصان حوزه فناوری و نوآوری در محل پارک علم و فناوری برگزار شد و طی آن، ۹ تیم دانشجویی استارتاپی به ارائه طرح‌های خود در حضور داوران پرداختند.

از میان این ۹ تیم، پنج تیم از دانشجویان درس «کارآفرینی و طراحی کسب‌وکار» به تدریس کاوه‌ محمد سیروس از دانشکده مهندسی صنایع و سیستم‌های مدیریت، و چهار تیم از دانشجویان درس «توسعه کسب‌وکارهای نوپا» به تدریس امیرحسین روشن‌ضمیر از دانشکده مهندسی کامپیوتر بودند.

در پایان رقابت‌ها، تیم استارتاپی LUMA از دانشکده مهندسی کامپیوتر با موضوع «پلتفرم مشاوره در حوزه سلامت روان» موفق به کسب رتبه نخست شد. اعضای این تیم شامل اهورا گرجی، نگار کاکائی و نگار صادقیان بودند.

در این مراسم، اعضای هیات علمی دو دانشکده از جمله مسعود ماهوت‌چی (رئیس دانشکده مهندسی صنایع و سیستم‌های مدیریت)، کاوه‌ محمد سیروس (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی صنایع و سیستم‌های مدیریت)، مریم امیرمزلقانی (معاون پژوهشی دانشکده مهندسی کامپیوتر)، مرتضی صاحب‌الزمانی و حامد فربه نیز حضور داشتند.

معاون پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر در ابتدای مراسم اهداف این رویداد را «شناسایی و ارزیابی ایده‌های نوآورانه و حمایت از آن‌ها و همچنین پیوند موثر میان دانشکده‌ها با پارک علم و فناوری دانشگاه» عنوان کرد و گفت: برای اولین بار ارائه‌های نهایی درس‌های کارآفرینی در دانشکده‌ها در پارک علم و فناوری انجام شد.

سیدمسعود قریشی اظهار داشت: هدف اصلی برگزاری چنین رویدادهایی، تقویت روحیه نوآوری و کارآفرینی در دانشگاه، حمایت از طرح‌های خلاقانه و ایجاد ارتباط مؤثر میان دانشجویان و فضای واقعی کسب‌وکار است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار