آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۸۷۶۸

انتقال آب به قزوین نیازمند ۱۵۰ میلیون دلار اعتبار است

مدیرعامل آب منطقه‌ای قزوین گفت: طرح آبرسانی از سد طالقان به قزوین به ۱۵۰ میلیون دلار سرمایه نیاز دارد و امکان جذب سرمایه‌گذار خارجی را دارد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، منصور ستوده اظهار کرد: یکی از طرح‌های مهم استان که قابلیت سرمایه‌گذاری خارجی را دارد، طرح انتقال آب از سد طالقان به قزوین است که در این رابطه ۱۷.۵ کیلومتر عملیات لوله گذاری از سد به آبیک انجام و مورد بهره برداری قرار گرفته و از سه راهی آبیک تا مهرگان قزوین نیز ۳۵ کیلومتر است که عملیات اجرایی آن نیز طی چند روز گذشته آغاز شده است.

به گفته وی، عملیات اجرایی لوله‌گذاری این طرح آغاز و برای ادامه مستمر آن نیز به اعتبارات مورد نیاز، به ویژه در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی نیازمندیم.

ستوده به مشوق‌های لازم برای سرمایه‌گذاری در این طرح اشاره کرد و یادآور شد: تخصیص پنج میلیون متر مکعب آب در مسیر خط انتقال، اختصاص ۱۵ تا ۲۰ میلیون متر مکعب پساب، امکان تولید برق برروی خطوی انتقال و احداث شهرک‌ گلخانه‌ای براساس نظر استان از جمله مشوق‌های سرمایه گذاری در اجرای این طرح است.

مدیرکل آب منطقه ای قزوین به حضور اخیر سرمایه‌گذاران چینی در قزوین اشاره کرد و گفت: با توجه به استقبال از طرف سرمایه‌گذار چینی (CCTEB) پیش بینی می‌شود که برای اجرای این طرح نیز بتوانیم از ظرفیت های موجود در این مسیر استفاده کنیم.

گفتنی است، حق سهم آب شرب از سد طالقان به استان قزوین برای پنج شهر و ۱۹۴ روستا خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار