آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۹۶۰۲

تشکیل کارگروه مشترک گمرک و اموال تملیکی

رئیس کل گمرک و مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در نشستی مشترک در محل گمرک ایران با بررسی راه‌های گسترش همکاری‌ها بر تسریع و تسهیل در ارائه خدمات به خدمت‌گیرندگان تأکید کردند.
تشکیل کارگروه مشترک گمرک و اموال تملیکی

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، فرود عسگری رئیس کل گمرک ایران و مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در نشستی مشترک در محل گمرک ایران با بررسی راه‌های گسترش همکاری‌ها بر تسریع و تسهیل در ارائه خدمات به خدمت‌گیرندگان تاکید کردند.

در این نشست که به میزبانی رئیس کل گمرک ایران برگزار شد، دو طرف به تشریح ضرورت و گسترش همکاری‌ها در موضوعات مشترک کاری پرداختند.

در این نشست مقرر شد به منظور حل و فصل مسائل فی‌مابین دو سازمان از جمله در زمینه رفع ابهامات در نحوه اجرای قوانین، کارگروه مشترکی متشکل از نمایندگان هر دو سازمان تشکیل شود و بمنظور حصول تفاهم و هماهنگی بیشتر، نشست سه جانبه‌ای با حضور گمرک، سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی و سازمان امور مالیاتی برگزار گردد.

بر اساس این گزارش در این دیدار همچنین در خصوص گسترش مبادله الکترونیکی اطلاعات بین دو سازمان، بحث و تبادل نظر شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار