موسوی: سقف تکنولوژی غرب در عملیات وعده صادق۲ نتوانست در مقابل موشک هایپرسونیک ما کاری انجام دهد / با نصف توان آفندی کشور میتوانیم اسرائیل را از هستی ساقط کنیم + فیلم
موسوی اعلام کرد که سقف تکنولوژی غرب در عملیات وعده صادق ۲ نتوانست در مقابل موشکهای هایپرسونیک ایران عملکردی موفق داشته باشد. وی تأکید کرد که جمهوری اسلامی با نیمی از توان آفندی خود قادر است اسرائیل را از هستی ساقط کند.
به گزارش SNNTV، موسوی با اشاره به موشکهای خانواده خرمشهر اعلام کرد که این موشکها با برد ۲۵۰۰ کیلومتری، دوربردترین موشکهای ایران محسوب میشوند.
وی افزود: «موشکهای خرمشهر با داشتن دو تن سرجنگی، قابلیت نقطهزنی تا فاصله ۲۵۰۰ کیلومتری را دارند.»
این متخصص نظامی تصریح کرد که در صورت کاهش وزن سرجنگی و افزایش میزان سوخت، برد عملیاتی این موشکها قابل ارتقا است.
وی در ادامه تأکید کرد که پایگاه نظامی دیگوگارسیا در فاصله ۳۸۰۰ کیلومتری ایران قرار دارد و افزود: «با تجهیزات موجود و استفاده از شناورها، امکان هدف قرار دادن این جزیره وجود دارد.»
موسوی اظهار داشت: «در برنامهریزی عملیاتهای موشکی ایران، نوع هدف تعیینکننده نوع موشک است. اصل اساسی ما، نقطهزنی دقیق و نابودی کامل هدف است، نه صرفاً شلیک هشدارآمیز.»
وی با اشاره به مبانی اخلاقی و فقهی در توسعه تسلیحات جمهوری اسلامی ایران افزود: «ما در طراحی سلاحها یک اصل شرعی داریم و آن اینکه کشتار انسان بیگناه مجاز نیست. همین مبنا سبب شده که دقت در تسلیحات موشکی ایران در سطح بسیار بالایی قرار گیرد.»
موسوی در ادامه با اشاره به عملیات اخیر علیه مواضع موساد در اقلیم کردستان عراق گفت: «در این عملیات، موشکها با دقت بالا به هدف اصابت کردند و طبق اطلاعات موثق، هیچ فردی از مقر مورد نظر زنده خارج نشد.»
این کارشناس دفاعی تأکید کرد: «توسعه تسلیحات در ایران نه تنها بر پایه نیازهای دفاعی، بلکه با در نظر گرفتن اصول انسانی و اخلاقی طراحی و اجرا میشود؛ مسئلهای که در سیاستهای دفاعی بسیاری از قدرتهای نظامی جهان دیده نمیشود.»
موسوی: سامانه پدافندی باور 373 نسبت به S300 روسی توانمندی بیشتری را نشان داده است
کارشناس مسائل دفاعی اظهار داشت: نزدیکترین نمونه به سامانه باور 373 سامانه پدافندی S300 است که سامانه باور توانمندی بیشتری را نسبت به نمونه روسی نشان داده است.
وی گفت: سامانه باور یک سامانه بومی است و قابلیت تغییرات در این سامانه بالاتر است.
موسوی تصریح کرد: تولید گردانهای پدافندی جدید سامانه باور در دستورکار قرار دارد.
سامانه پدافندی ایرانی که شبیه ترین نمونه به گنبد آهنین است / پدافندی برای حفاظت از تاسیسات اتمی ایران
کارشناس مسائل دفاعی در ادامه اشاره کرد که گنبد آهنین یک سامانه کوتاه برد درگیر با راکتهاست و نمیتواند موشکهای بالستیک را هدف قرار دهد.
وی افزود: هر کشوری متناسب با تهدیداتش یکسری از تسلیحات را توسعه میدهد.
موسوی در خصوص گنبد آهنین گفت: اینطور نیست که چون اسرائیل گنبد آهنین را میسازد ایران، مصر و عربستان هم باید دنبال این سامانه بروند.
او تصریح کرد که با توجه به وسعت ایران توسعه سامانه پدافندی دوربرد و میان برد ارجحیت دارد اما سامانه پدافندی 9 دی نیز برای اهداف کوتاه برد توسعه داده شده است.
موسوی در اشاره به پدافند 9 دی شبیه ترین پدافند با سامانه گنبد آهنین است که برای حفاظت از تاسیسات اتمی تعبیه شده است.
کارشناس مسائل دفاعی در گفتگو با SNNTV اعلام کرد حجم حمله اسرائیل به ایران برخلاف ادعای رسانههای غربی بسیار بالا بوده و تعداد زیادی از موشکهای بالستیک به خاک کشور شلیک شده است.
وی افزود بیش از ۸۰ درصد حملات موشکی اسرائیل توسط سامانههای پدافندی ایران خنثی شده است. بخشی از شبکه پدافندی کشور از جمله رادارهای دوربرد هدف قرار گرفتند که در مدت زمان کوتاه با نمونههای دیگر از انبار جایگزین شدند.
همچنین متناسب با حملات اسرائیل، سیستمهای جدید پدافندی در کشور در حال توسعه است.
موسوی: بخشی از پهپادهایی که در ایران از آمریکاییها داریم در کشورهای متحد آمریکا هم پیدا نمیشود
موسوی، کارشناس مسائل دفاعی، گفت پدافند ایران بهصورت نقطهای عمل میکند و توانسته تعدادی از پهپادهای آمریکایی را هدف قرار دهد. به گفته او، بهواسطه عملکرد پدافند الکترونیکی، مجموعهای متنوع از پهپادهای آمریکایی بهصورت سالم در ایران به زمین نشانده شدهاند.
او تأکید کرد که بخشی از پهپادهایی که اکنون در اختیار ایران است، حتی در کشورهای متحد آمریکا نیز یافت نمیشود. همچنین یادآور شد که هیچ سامانه پدافندی در جهان نمیتواند بهصورت صددرصد موشکها را رهگیری کند.
موسوی با اشاره به حملات اخیر، گفت در روزهای گذشته بمبافکنهای چند میلیون دلاری روسیه توسط چند پهپاد انتحاری اوکراینی مورد هدف قرار گرفتند.
او در پایان تصریح کرد که در جنگهای آینده، سیستمهای آفندی نسبت به پدافندی از ارجحیت برخوردار خواهند بود.
موسوی: اسرائیل اگر تمام توانش را هم بهکار بگیرد، نمیتواند تمام تجهیزات ما را نابود کند / با نصف توان آفندی کشور میتوانیم اسرائیل را از هستی ساقط کنیم
موسوی، کارشناس مسائل دفاعی، با اشاره به درگیری اخیر با رژیم صهیونیستی تأکید کرد که پایان یافتن تعداد موشکهای پدافندی، امری مرسوم در جنگهاست و باید در نظر داشت که ایران عملاً با یک پایگاه نظامی فعال درگیر است.
او با بیان اینکه توان دفاعی کشور تنها بخشی از ظرفیت جمهوری اسلامی ایران را تشکیل میدهد، گفت حتی با نیمی از توان آفندی نیروهای مسلح، میتوان اسرائیل را بهطور کامل از هستی ساقط کرد.
موسوی در ادامه خاطرنشان کرد که حتی اگر رژیم صهیونیستی تمام توان نظامی خود را نیز به میدان بیاورد، باز هم قادر به نابودی تجهیزات و زیرساختهای دفاعی ایران نخواهد بود.
موسوی: ایران از نظر فنی توانایی ساخت کلاهک هستهای را دارد
موسوی، کارشناس مسائل دفاعی، تأکید کرد که براساس مواضع رسمی تمامی مقامات دولتی، فرماندهان نظامی و مسئولان کشور، تسلیحات هستهای هیچ جایگاهی در دکترین نظامی جمهوری اسلامی ایران ندارد.
او با این حال افزود که این موضع به معنای نبود توانایی فنی برای ساخت تسلیحات هستهای نیست و ایران از نظر فنی این قابلیت را دارد. به گفته موسوی، از منظر شرعی نیز محدودیتهای زیادی برای توسعه سلاحهای هستهای وجود دارد.
وی همچنین اشاره کرد که موشکهای ایرانی تنها قابلیت حمل کلاهکهای متعارف را دارند و تاکنون هیچ مقام رسمی در کشور اعلام نکرده که یک موشک ایرانی توانایی حمل کلاهک هستهای را دارد.
موسوی: در عملیات وعده صادق ۲ عملاً پدافند اسرائیل به دلیل جنگ الکترونیک واکنشی نشان نداد
موسوی، کارشناس مسائل دفاعی، گفت که رژیم صهیونیستی از نظر وسعت سرزمینی در موقعیت بسیار ضعیفی قرار دارد و همین موضوع، آسیبپذیری آن را در برابر حملات موشکی افزایش میدهد.
او با اشاره به عملیات وعده صادق ۲ تأکید کرد که بیش از ۸۰ درصد موشکهای شلیکشده از سامانههای پدافندی رژیم صهیونیستی عبور کردند و عملاً پدافند اسرائیل به دلیل تأثیر جنگ الکترونیک، موفق به واکنش مؤثر نشد.
موسوی همچنین تصریح کرد که هدف قرار دادن رژیم صهیونیستی با حجم بالایی از موشکها کار دشواری نیست، اما جمهوری اسلامی ایران همواره تلاش کرده تا حد امکان از هدف گرفتن مناطق غیرنظامی خودداری کند.