کد خبر:۱۲۷۰۲۳
سازمان ملي جوانان، بدون همايش بدون جشنواره
از دو معاونت وزارت نوشته شده بر روي كاغذ، سازمان تربيت بدني كم و بيش فعاليتي دارد، اما سازمان ملي جوانان ديگر هيچ وقت همايش و جشنوارهاي را برگزار نكرده است.
به گزارش خبرنگار اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»، چند ماهي از مصوبه مجلس مبني بر تشكيل وزارت ورزش و جوانان ميگذرد، اما هنوز تحرك چنداني براي تشكيل اين وزارتخانه مشهود نيست.
وزارت ورزش و جوانان با تلفيق دو سازمان تربيت بدني و ملي جوانان در آينده (فعلا معلوم نيست) كار خود را شروع خواهد كرد، اما در حال حاضر يك بخش اين وزارتخانه بر روي كاغذ شكل گرفته و فعاليت چنداني ندارد.
سازمان تربيت بدني كم و بيش به فعاليت خود ادامه ميدهد، اما سازمان ملي جوانان با تغيير مديريتي كه در اين سازمان صورت گرفت، ديگر هيچ همايش و جشنوارهاي برگزار نكرده و حتي برخي از افراد فعال در روابط عمومي سازمان ملي جوانان نيز از اين سازمان خداحافظي كرده اند.
سايت اطلاعرساني سازمان ملي جوانان كه منعكس كننده فعاليتهاي اين سازمان است، در صدر اخبار خود تنها ديدار سرپرست اين سازمان با سمنها و جوانان منتخب خراسانجنوبي در 11 ارديبهشتماه و پخش قطعات موسيقي توليدي سمن هاي سازمان ملي جوانان از راديو را قرار داده است.
لازك به ذكر است، يكي از نمايندگان مجلس در جديدترين مصاحبه در رابطه با بحث تشکیل کمیته ای جهت بررسی راهکارهای اجرایی تشکیل وزارت ورزش و جوانان که رئیس جمهور در گفت و گوی تلویزیونی از آن سخن گفته بود، اظهار داشته كه از تشکیل چنین کمیته ای بی اطلاعم، ولی قانون تشکیل وزارت ورزش و جوانان تصویب شده و باید هر چه سریعتر اجرایی شود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰