19 هزار بیمار تالاسمی در کشور به ثبت رسیده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۰۵۹
رئیس هیئت مدیره انجمن تالاسمی ایران:

19 هزار بیمار تالاسمی در کشور به ثبت رسیده است

 رئیس هیئت مدیره انجمن تالاسمی ایران گفت: 19 هزار بیمار تالاسمی در کشور به ثبت رسیده است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، دکتر مجید آراسته روز گذشته در جشن انجمن حمایت از بیماران تالاسمی خراسان رضوی كه با حضور رئیس سازمان انتقال خون خراسان رضوی و هیئت مدیره انجمن تالاسمی ایران، اعضای هیئت مدیره انجمن تالاسمی خراسان رضوی و بیماران عضو این انجمن در تالار ابن سینا اين شهر برگزار شد، با بيان اينكه 19 هزار بیمار تالاسمی در کشور به ثبت رسیده است، گفت: بیشتر پراکنش بیماران تالاسمی در مناطق شمالی و جنوبی کشور از جمله استان هاي مازندران و گیلان، فارس، خوزستان و برازجان است.
 
رئیس هیئت مدیره انجمن تالاسمی ایران افزود: از طریق سازمان بهداشت و درمان برنامه ها و سیاست های پیشگیرانه ای درحال انجام است و به دلایلي از جمله نفوذ ژن تالاسمی مینور و ازدواج های فامیلی در مناطق جنوبی کشور، این پراکنش در بعضی استان ها بیشتر است.
 
در ادامه دکتر مینا ایزدیار، عضو هیئت رئیسه انجمن تالاسمی ایران گفت: پیوند سلول بنیادین از موفقیت ترین پیوندهاست که بیش از 80 درصد در دوران کودکی موفقیت آمیز است و در 20 درصد باقي این احتمال وجود دارد که حین و یا بعد از پیوند دارای عوارضی چون نابینایی شوند، اما بیمارستان شریعتی در این زمینه تبلیغاتی انجام داده که بیماران تالاسمی فکر می کنند، درمان قطعی است كه با توجه به ریسک آن، راه حل مناسبی نیست.
 
در پایان این جشن از چهار بیمار تالاسمی خراسان رضوی که به دانشگاه راه یافته و شش زوج تالاسمی که با هم ازدواج کرده بودند، تقدیر شد./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار