طرح جایگزینی کیوسک‌های مطبوعاتی در اراک اجرا می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۰۸۳۸

طرح جایگزینی کیوسک‌های مطبوعاتی در اراک اجرا می‌شود

شهردار اراک گفت: طرح جایگزینی کیوسک‌های مطبوعاتی با هدف زیباسازی و بهبود سیمای شهری در حال اجراست.
طرح جایگزینی کیوسک‌های مطبوعاتی در اراک اجرا می‌شود

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علیرضا محمودی اظهار کرد: با توجه به جانمایی غلط برخی از کیوسک‌های عرضه مطبوعات در سطح شهر اراک، شهرداری با مصوبه شورای اسلامی شهر اقدام به جمع‌آوری این کیوسک‌ها نموده است.

وی ادامه داد: برخی از این کیوسک‌ها بیش از ۲۰ سال با ساز و کار و نمای سنتی در خیابان‌ها و میادین اصلی شهر فعالیت می‌کنند که نما و منظر شهر را با چالش مواجه کرده‌اند و ضرورت دارد که این کیوسک‌ها با شکل و شمایل سنتی جمع‌آوری و کیوسک‌های جدید جایگزین آنها شوند.

شهردار اراک اظهار کرد: هدف شهرداری از این اقدام، بهبود و اصلاح مبلمان شهری و زیباسازی فضاهای عمومی است که از جمله مهم‌ترین خواسته‌ها و مطالبات شهروندان اراکی به شمار می‌آید. این اقدام نه‌تنها به ارتقاء کیفیت زندگی در شهر کمک می‌کند، بلکه موجب ایجاد حس تعلق و رضایت در میان مردم نیز خواهد شد.

محمودی با بیان اینکه برخی از بهره‌برداران این کیوسک‌ها هیچ قراردادی با شهرداری ندارند، افزود: کیوسک‌های جدید بعد از جانمایی مستقر و طبق قراردادهای اصولی به متقاضیان و فعالان واقعی این حوزه تحویل می‌شوند.

پربازدیدترین آخرین اخبار