آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۶۶۲۱

تمرکز بودجه ۱۴۰۴ اراک بر تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام

سخنگوی شورای شهر اراک گفت: تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام از اولویت‌های شورای ششم و بودجه ۱۴۰۴ است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، عباس خسروانی اظهار کرد: پروژه‌های مهمی چون دره گردشگری نور الشهدا گردو و تکمیل رینگ مواصلاتی شهر و تقاطع‌های زیرگذر، مجتمع‌های فرهنگی، خط انتقال پساب و هدایت آب‌های سطحی از مهمترین پروژه‌های نیمه تمام است که در سال آتی جهت اتمام آنها برنامه ریزی صورت گرفته است.

وی ادامه داد: تخصیص اعتبارات بودجه به اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، چرا که این پروژه‌ها اغلب به‌عنوان سرمایه‌گذاری‌های کلیدی در توسعه زیرساخت‌ها و بهبود شرایط اقتصادی و اجتماعی شهر شناخته می‌شوند. عدم تکمیل این پروژه‌ها می‌تواند منجر به هدررفت منابع مالی، انسانی و زمانی شود که پیش‌تر برای آغاز و پیشبرد آن‌ها صرف شده است.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر اراک اظهار کرد: یکی از دلایل اصلی اهمیت اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام، جلوگیری از فرسودگی یا از بین رفتن سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده است زیرا پروژه‌هایی که برای مدت طولانی نیمه‌کاره باقی می‌مانند، نه تنها بهره‌وری خود را از دست می‌دهند، بلکه ممکن است به دلایل مختلفی مانند تغییرات محیطی یا تکنولوژیکی، نیازمند هزینه‌های اضافی برای بازسازی و تکمیل شوند.

خسروانی با بیان اینکه اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام می‌تواند به ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی شهر کمک کند گفت: بسیاری از این پروژه‌ها، به‌ویژه در حوزه‌های زیرساختی مانند حمل‌ونقل و رفاهی و تفریحی تأثیر مستقیم بر کیفیت زندگی مردم دارند. تکمیل این پروژه‌ها می‌تواند به کاهش مشکلات اجتماعی، تسهیل دسترسی به خدمات عمومی و افزایش رفاه عمومی منجر شود.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک تاکید کرد: از منظر مدیریتی نیز، تخصیص بودجه به پروژه‌های نیمه‌تمام نشان‌دهنده تعهد مدیریت شهری به پاسخگویی و مدیریت صحیح منابع است. این رویکرد می‌تواند اعتماد شهروندان را نسبت به عملکرد مدیریت شهری افزایش دهد و از اتلاف منابع جلوگیری کند و در مقابل، آغاز پروژه‌های جدید بدون تکمیل پروژه‌های قبلی ممکن است منجر به پراکندگی منابع و کاهش اثربخشی برنامه‌های توسعه‌ای شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار