به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری اراک در حاشیه افتتاح این جایگاه در جمع خبرنگاران، گفت: این جایگاه از هفت شارژ ۲۴۰ کیلوواتی و یک شارژ ۱۲۰ کیلوواتی برای خودروهای سواری برخوردار است.
محمدحسین سادهوند افزود: این ایستگاه قابلیت شارژ ۴۵ دستگاه اتوبوس را در هشت ساعت کاری را دارد.
وی بیان کرد: هماکنون ۳۰ دستگاه اتوبوس برقی در شهر اراک فعال است که طی ۲ هفته گذشته برای شارژ آنها تنها ۲ مگاوات برق مصرف شده است.
رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری اراک ادامه داد: امروز (پنجشنبه) تفاهمنامه اولین نیروگاه خورشیدی هیبریدی کشور نیز بین شرکت مپنا و شهرداری اراک در تکمیل سوخت انرژی خورشیدی منعقد میشود که سه مگاوات برق در این جایگاه را تامین میکند.
سادهوند اظهار کرد: خودروهای برقی که پروتکلهای شارژ آنها با شارژهای ایستگاه همخوانی داشته باشند میتوانند نسبت به شارژ اقدام کنند.
وی گفت: ظرف ۲ روز آتی، قرارداد ۲۰ دستگاه اتوبوس برقی جدید نیز منعقد میشود.
رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری اراک افزود: نصب شارژهای برقی در سطح شهر برای خودروهای شخصی در سال آتی نیز از برنامههای اولویتدار است.
سادهوند، هزینه ایجاد جایگاه سه مگاواتی شارژ خودروهای برقی اراک را ۵۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: این جایگاه طی هشت ماه ایجاد شده است.
وی گفت: با اضافه شدن ۲۰ دستگاه اتوبوس برقی دیگر به ناوگان حمل و نقل شهرداری اراک، این شهر کمبودی به لحاظ اتوبوس عمومی ندارد و هماکنون از جوانترین ناوگان کشور است.