
افتتاح مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص در مشهد

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در حاشیه مراسم افتتاحیه گفت: ماموریت اصلی این موسسه پژوهشی، به وجود آوردن امنیت غذایی است که یکی از ارکان اصلی امنیت ملی به شمار میآید.
سید محمدعلی رضوی به بیان تفاوتهای این مرکز نسبت به دیگر مراکز فناوری غذایی کشور اشاره کرد و گفت: ما در این مرکز به طور تخصصی در حوزه محصولات فراسودمند، بسته بندی شده و ساختار یافته، جیرههای نظامی و غذاهای آینده فعالیت میکنیم.
او تصریح کرد: امروزه دستاوردهای پژوهشی میتوانند به ایدههای عملیاتی یا ایدههایی با قابلیت به کارگیری ظرفیتهای داخلی در طرحهای ویژه، تبدیل شوند که این از گذشته یکی از اهداف اصلی ما بوده است.
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با بیان اینکه این طرح و این افتتاحیه در راستای طرح جهاد علمی برگزار میشود، ادامه داد: ما در طرح جهاد علمی با کمک نیروهای توانمند و متخصص حضوری پررنگ خواهیم داشت.
مدیرعامل موسسه علمی پژوهشی صنایع غذایی در پایان افزود: ما در رویدادهای فناورانه با حمایت از پژوهشگران، سهم موثری در توسعه زیست بوم این کشور خواهیم داشت و ادغامی ارزشمند از صنایع غذایی و غذاهای خاص را رقم خواهیم زد.
رئیس مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص نیز در این مراسم با اشاره به سند امنیت غذایی تدوین شده توسط ستاد کل نیروهای مسلح گفت: این مرکز با هدف ایفای نقش در جهاد علمی و ارتقای امنیت غذایی کشور، بر مبنای «ره نگاشت» ۱۰ ساله فناوری محور فعالیت خواهد کرد.
ساجد امجدی بیان کرد: به منظور پاسخگویی به نیازهای غذایی متنوع و آیندهنگر، ۱۶ گروه محصول غذایی جدید با ۹ فناوری نوظهور طراحی کردهایم.
وی تصریح کرد: همچنین، شش پلتفرم توسعه مواد غذایی فراسودمند، با تمرکز بر توسعه مواد و بستهبندی، توسعه خوراکهای نظامی، توسعه محصولات میکروبساخت و توسعه غذاهای آینده، در این مرکز در حال پیادهسازی هستند.
به گفته رئیس مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص همه این موارد بر اساس نیازهای غذایی تدوین و با هدف ارتقای امنیت غذایی کشور طراحی شدهاند.
امجدی از «پایگاه تحلیل داده» به عنوان یک مزیت رقابتی این مرکز هم یاد کرد و افزود: این پایگاه میتواند به پیشبینی نیازهای صنایع غذایی آینده کشور و ارائه راهکارهای نوآورانه کمک کند.