آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۱۲۷۵

مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) میزبان نخستین روز ملی درهای باز کشاورزی

رئیس مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره)، در نخستین رویداد ملی «روز درهای باز کشاورزی» با اشاره به ۵۰ سال فعالیت مستمر سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزی، بر نقش کلیدی پژوهش و آموزش در توسعه پایدار بخش کشاورزی کشور تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‎‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الله ربانی‌نسب رئیس مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) صبح امروز در حاشیه نخستین رویداد ملی «روز درهای باز کشاورزی» که در این مرکز برگزار شد، به اهمیت ۵۰ سال فعالیت سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی اشاره کرد و گفت: این سازمان در نیم قرن گذشته خدمات ارزنده‌ای در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و ترویجی ارائه داده و تحولات چشمگیری در بخش کشاورزی کشور ایجاد کرده است.

وی با تأکید بر اینکه افزایش تولید در واحد سطح و سازگاری با چالش‌های محیطی تنها از طریق پژوهش‌های علمی و آموزش هدفمند امکان‌پذیر است، اظهارکرد: مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) یکی از قدیمی‌ترین مراکز آموزش کشاورزی کشور است که فعالیت‌های آن از دهه ۳۰ شمسی آغاز شده است.

ربانی‌نسب همچنین به سابقه آموزش‌های علمی کاربردی در این مرکز اشاره کرد و گفت: فارغ‌التحصیلان این دوره به عنوان تکنسین‌های متخصص در حوزه‌های مختلف کشاورزی مانند گلخانه‌ها و کشت و صنعت، نقش مهمی ایفا کردند.

وی افزود: حذف این آموزش‌ها توسط وزارت علوم، هرچند برای برخی بخش‌ها مشکل‌ساز نبود، اما ضربه‌ای به بخش مهارتی کشاورزی وارد کرد.

رئیس مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) ادامه داد: اکنون تمرکز این مرکز بر آموزش بهره‌برداران کشاورزی، کارکنان وزارت جهاد کشاورزی، سربازان و برگزاری دوره‌های مهارتی است.

وی عنوان کرد:  فضاهای مازاد مرکز به شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق اختصاص یافته است و هم‌اکنون بیش از ۶۵ شرکت فعال در حوزه‌هایی مانند کشت‌بافت، گلخانه‌های هوشمند، تولید آفت‌کش‌های زیستی و صنایع چوب در این مرکز مستقر هستند.

ربانی‌نسب در خصوص برنامه‌های به‌روزرسانی آموزشی گفت: در نیم قرن دوم فعالیت مرکز و همزمان با گام دوم انقلاب، به‌روزرسانی محتوا و روش‌های آموزش متناسب با نسل‌های جدید از جمله دهه هشتادی‌ها و نودی‌ها در دستور کار قرار دارد و توسعه پلتفرم‌های آموزش دیجیتال و استفاده از هوش مصنوعی از جمله اولویت‌های مرکز است.

وی به نمایشگاه فناوری‌ها و دستاوردهای شرکت‌های مستقر در مرکز اشاره کرد وبیان کرد: این نمایشگاه با هدف آشنایی عموم مردم و دستگاه‌های مرتبط با ظرفیت‌های علمی، فنی و مهارتی بخش کشاورزی برپا شده است.

ربانی‌نسب از حضور گسترده دانش‌آموزان، دانشجویان و علاقه‌مندان در این رویداد خبر داد و ادامه داد: برخی بازدیدکنندگان در همین بازدید علاقه‌مند به ورود به حوزه کشاورزی و شروع فعالیت‌های حرفه‌ای شده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار