آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۵۴۷۳

کدخدایی: دولت‌های دیگر بدانند در صورت حمایت از رژیم صهیونیستی، ایران طبق حقوق بین‌الملل می‌تواند نسبت به آنها اقدامات لازم را انجام بدهد + فیلم

عضو حقوقدان شورای نگهبان تأکید کرد که جمهوری اسلامی ایران در مقابله با تجاوز رژیم صهیونیستی از حق دفاع مشروع برخوردار است و هر دولتی که از این رژیم حمایت کند، طبق حقوق بین‌الملل با اقدامات لازم ایران مواجه خواهد شد.
کدخدایی: دولت‌های دیگر بدانند در صورت حمایت از رژیم صهیونیستی، ایران طبق حقوق بین‌الملل می‌تواند نسبت به آنها اقدامات لازم را انجام بدهد + فیلم

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، کدخدایی، عضو حقوقدان شورای نگهبان، در خصوص مقابله ایران با رژیم صهیونیستی اظهار داشت: «ما الان در یک مقابله آشکار با رژیم صهیونیستی هستیم به دلیل تجاوزی که داشته و در حال دفاع مشروع هستیم.»

وی تأکید کرد که این دفاع تنها علیه رژیم صهیونیستی منحصر نمی‌شود و افزود: «هر دولت و هر گروه دیگری هم که از رژیم صهیونیستی حمایت بکند، ما حق داریم که بر اساس همان حق ذاتی که بر اساس مقررات و اسناد مختلفی که در حوزه بین‌الملل وجود دارد، به نحو متناسب و مقتضی دفاع کنیم.»

کدخدایی مسئولیت دولت‌های دیگر را در قبال اقدامات رژیم صهیونیستی یادآور شد و تصریح کرد: «مسئولیت دولت‌های دیگر این است که دولت متجاوز را تنبیه بکنند، حالا اگر تنبیه نکردند و همراهی کردند، پس می‌شوند شریک متجاوز و بنابراین این حق به ما داده می‌شود که از خودمان در مقابل این تجاوز بتوانیم دفاع بکنیم.»

وی در پایان تأکید کرد: «دولت‌های دیگر باید بدانند اگر هرگونه حمایتی از رژیم داشته باشند، جمهوری اسلامی ایران از جهت حقوق بین‌الملل این حق برای او محفوظ است که نسبت به آنها اقدامات لازم را انجام بدهد.»

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار