آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۶۱۸۷

دانشمند هسته‌ای ایرانی به همراه همسرش در منزل ترور شد

سید ایثار طباطبایی قمشه، از دانشمندان برجسته و فعالان صنعت هسته‌ای کشور، به همراه همسرش در حمله‌ای تروریستی در منزل خود به شهادت رسید.
دانشمند هسته‌ای ایرانی به همراه همسرش در منزل ترور شد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، روزنامه دانشگاه صنعتی شریف در خبری اعلام کرد که سید ایثار طباطبایی قمشه، دانشمند هسته‌ای و از نخبگان دانشگاه شریف، به همراه همسرش، خانم منصوره حاجی سالم، در حمله‌ای تروریستی در منزل مسکونی‌شان به شهادت رسیدند. این حادثه در روز‌های پایانی هفته گذشته رخ داده است.

 

دکتر طباطبایی از ورودی‌های ممتاز دانشگاه صنعتی شریف بود که تحصیلات کارشناسی ارشد خود را در سال ۱۳۸۳ در رشته مهندسی مکانیک آغاز کرد و سپس در سال ۱۳۸۶ در مقطع دکترا با گرایش مهندسی هسته‌ای به تحصیل ادامه داد. وی سال‌ها در بخش‌های حساس و راهبردی صنعت هسته‌ای کشور فعالیت داشت.

 

با شهادت دکتر طباطبایی، وی به عنوان دومین دانشمند شهید دانشگاه شریف پس از سلسله ترور‌ها علیه دانشمندان هسته‌ای کشور شناخته می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار