آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۲۱۸۰

یک قرن تعزیه‌خوانی در شهرضا

اجرای تعزیه در شهرضا به پیش از سال ۱۳۰۰ هجری شمسی برمی‌گردد. شاهدان عینی با سنی حدود ۸۰ تا ۹۰ سال، از روزگاری سخن می‌گویند که تعزیه‌خوانی در این شهرستان از رونق خاصی برخوردار بوده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، اجرای تعزیه در شهرضا به پیش از سال ۱۳۰۰ هجری شمسی برمی‌گردد. این موضوع به گواه شاهدان عینی است که اکنون سنی در حدود ۸۰ یا ۹۰ سال دارند و از روزگاری سخن می‌گویند که تعزیه‌خوانی در این شهرستان از رونق خاصی برخوردار بوده است.

تعزیه، به عنوان یکی از مهم‌ترین هنر‌ها و آیین‌های مذهبی در ایران، در شهرضا نیز سابقه‌ای طولانی و پرافتخار دارد. این هنر که روایتگر وقایع کربلا و شهادت امام حسین (ع) و یاران باوفایش است، در طول سالیان طولانی در شهرضا اجرا شده و نسل به نسل منتقل شده است.

شاهدان عینی از مراسم باشکوه تعزیه در گذشته سخن می‌گویند که با حضور گسترده مردم و مشارکت فعال هنرمندان محلی برگزار می‌شده است.

این آیین نه تنها نمادی از سوگواری و عزاداری است، بلکه نشان‌دهنده تعهد و وفاداری مردم شهرضا به ارزش‌های مذهبی و فرهنگی است.

امروزه نیز تعزیه در شهرضا همچنان زنده و پویاست و هنرمندان این شهرستان با حفظ اصالت و سنت‌های این هنر، آن را به نسل‌های آینده منتقل می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار