
احداث پردیس مهمترین اولویت زیرساختی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی سروش شامگاه پنجشنبه در پنجمین جلسه کمیته بهداشت و درمان اربعین با حضور رییس اورژانس کشور، با اشاره به ظرفیتهای آموزشی، درمانی و پژوهشی دانشگاه، اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با برخورداری از ۱۰ دانشکده فعال، ۱۸ هزار پرسنل، ۵۶۰ عضو هیأت علمی و بیش از ۶ هزار و ۶۰۰ دانشجو یکی از مراکز مهم علمی و خدماتی غرب کشور به شمار میرود.
وی با اشاره به موفقیت دانشگاه در جذب دانشجویان بینالملل از ۱۱ کشور، از جمله عراق و پاکستان، و پیشرفتهای قابلتوجه در حوزه توریسم سلامت، آموزش و پژوهش گفت: بخشهای IPD بیمارستانهای تابعه ما مجهز و پزشکان ما در کشور شناختهشدهاند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با یادآوری آسیبهای گسترده زیرساختی استان در دوران جنگ تحمیلی تأکید کرد: متأسفانه دانشگاه هنوز فاقد پردیس مستقل است و این مساله به عنوان یک خلأ جدی در توسعه علمی استان شناخته میشود. احداث پردیس دانشگاهی از مهمترین اولویتهای ماست و امیدواریم با حمایت جدی مسوولان، این مطالبه دیرینه محقق شود.
وی در ادامه از آمادگی کامل دانشگاه برای ارائه خدمات درمانی در ایام اربعین خبر داد و اقدامات انجامشده در حوزه بهداشت، درمان، اورژانس و توریسم سلامت را تشریح کرد.
در این نشست همچنین مسعود قلعهسفیدی، دبیر کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین استان، از آمادگی کامل استان برای ارائه خدمات به بیش از ۸۰ درصد زائرانی که از کرمانشاه عبور میکنند، خبر داد و گفت: با تأمین آمبولانس، خودروهای امدادی، دارو، تجهیزات و نیروهای متخصص، تلاش میشود ایام اربعین امسال با کمترین مشکل در حوزه سلامت زائران برگزار شود.
وی ازدحام جمعیت، گرمازدگی، حوادث ترافیکی و پشه آئدس را از مهمترین چالشهای پیشروی این کمیته دانست و افزود: تدابیر لازم برای مقابله با این موارد در نظر گرفته شده است.
مرز خسروی در شهرستان قصرشیرین یکی از گذرگاههای تردد زائران عتبات عالیات است و سال گذشته بیش از یک میلیون زائر از این مرز تردد کردند و پیش بینی امسال مسوولان بیش از ۲ میلیون زائر است.