آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۴۷۹۲
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان کهگیلویه و بویراحمد؛

نامه برخی اساتید، هم‌راستا با اهداف دشمن است

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان کهگیلویه و بویراحمد با صدور بیانیه‌ای، نسبت به نامه اخیر برخی اساتید اقتصادی خطاب به ملت و رئیس‌جمهور واکنش نشان داد و آن را اقدامی تعجب‌برانگیز، مغرضانه و خلاف مصالح ملی در شرایط حساس کشور دانست.
نامه برخی اساتید، هم‌راستا با اهداف دشمن است

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان کهگیلویه و بویراحمد طی بیانیه‌ای، حملات رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران و شهادت جمعی از فرماندهان ارشد نظامی، دانشمندان هسته‌ای و شهروندان غیرنظامی را نشانه‌ای از ذات پلید استکبار جهانی دانسته و نسبت به سکوت برخی اساتید دانشگاهی در این زمینه انتقاد کرده است.

در این بیانیه، با اشاره به انتشار نامه‌ای از سوی برخی از اساتید و پژوهشگران اقتصادی خطاب به ملت و رئیس‌جمهور، آمده است: جای تعجب دارد که در شرایطی که کشور درگیر دفاع از خود در برابر تجاوزهای مستقیم دشمنان خارجی است، برخی به جای محکوم کردن جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی، نظام جمهوری اسلامی را مخاطب قرار داده و از آن خواهان تغییر رویکرد می‌شوند.

شورای بسیج دانشجویی با بیان اینکه دانشگاهیان شهید همچون شهیدان طهرانچی، عباسی و فقهی، هدف حملات مستقیم دشمن بوده‌اند، از سکوت و یا حتی موضع‌گیری وارونه برخی اساتید نسبت به این فجایع ابراز نگرانی کرده و نوشته است: در حالی که صداوسیما و رسانه‌ها نقش مرجعیت خبری و ایستادگی در خط مقدم جبهه رسانه‌ای را ایفا کرده‌اند، برخی به جای دفاع از آن، خواهان تغییر و تحول آن شده‌اند.

این بیانیه همچنین با اشاره به تلاش‌ها و مجاهدت‌های نیروهای مسلح در مقابله با تهدیدات جهانی، طرح بحث «خروج نیروهای مسلح از فعالیت اقتصادی» را در این شرایط حساس، تضعیف‌کننده وحدت و انسجام ملی خوانده و نوشته است: «اتهام‌زنی به نیروهای مسلح، در واقع ادامه همان سیاستی است که در دولت جریان فکری همین اساتید، با فروش زمین‌های پادگان‌ها دنبال شد.»

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: دعوت به مذاکره در حالی مطرح می‌شود که حملات اخیر دشمن درست در جریان مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا انجام شد؛ کسانی که همچنان بر میز مذاکره تأکید دارند، گویا تجربه شکست‌خورده برجام را فراموش کرده‌اند.

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان کهگیلویه و بویراحمد در پایان، از جامعه دانشگاهی اصیل و انقلابی کشور تقدیر کرده و از مسئولان خواسته است با اساتیدی که «ناخواسته یا آگاهانه در راستای اهداف دشمنان حرکت کرده‌اند»، برخورد جدی و قانونی صورت گیرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار