آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۵۶۰۱

ظرفیت توسعه معدنی شهرستان‌های حاجی آباد و بشاگرد بصورت ویژه توجه شود/تکمیل پل خلیج فارس و اتصال جزیره قشم به سرزمین اصلی

نماینده مردم بندرعباس و قشم و ابوموسی و حاجی‌آباد و بندر خمیر در مجلس شورای اسلامی گفت: نمایندگان استان برای توسعه صنایع و به ویژه فولاد حمایت می‌کنند، اما ظرفیت توسعه معدنی هرمزگان فراموش شده که باید بصورت ویژه در دو شهرستان‌های حاجی آباد و بشاگرد به آن توجه شود.
ظرفیت توسعه معدنی شهرستان‌های حاجی آباد و بشاگرد بصورت ویژه توجه شود/تکمیل پل خلیج فارس و اتصال جزیره قشم به سرزمین اصلی

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، احمد مرادی نماینده مردم بندرعباس و قشم و ابوموسی و حاجی‌آباد و بندر خمیر در مجلس شورای اسلامی در نشست با وزیر صمت و فعالین اقتصادی استان هرمزگان با بیان اینکه این استان دروازه اقتصاد کشور است گفت: سه موضوع مهم گردشگری دریایی، بازرگانی و شیلات ظرفیت‌های بسیار خوبی برای توسعه اقتصاد دریا محور و رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال در هرمزگان خواهند بود.

وی در ادامه عنوان کرد: نمایندگان استان برای توسعه صنایع و به ویژه فولاد حمایت می‌کنند، اما ظرفیت توسعه معدنی هرمزگان فراموش شده که باید بصورت ویژه در دو شهرستان های حاجی آباد و بشاگرد به آن توجه شود.

مرادی همچنین خواستار تکمیل پل خلیج فارس و اتصال جزیره قشم به سرزمین اصلی شد و اضافه کرد: در این رابطه نیاز است کنسرسیومی مانند بحث پساب که یک برند است در استان تشکیل و ساخت این پل به اتمام برسد.

وی بیان کرد: باتوجه به اینکه در کنار گسترش صنایع بحث آلایندگی صنایع را برای استان داریم مردم توقع دارند در قبال این بحران صنایع نیز در زمینه انجام مسئولیت‌های اجتماعی خود و تامین زیرساخت‌های عمرانی شهر سهیم باشند و نقش پررنگ‌تری ایفا کنند.

نماینده مردم بندرعباس و قشم و ابوموسی و حاجی‌آباد و بندر خمیر در مجلس شورای اسلامی همچنین بر استفاده از ظرفیت نیرو‌های بومی در صنایع و جایگاه‌های مدیریتی تاکید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار