آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۵۸۷۹

«کُهته» از یک مرداد روی صحنه می‌رود/ رونمایی از پوستر

نمایش «کُهته» جدیدترین اثر مجموعه تئاترشهر از اول مرداد اجرای خود را در سالن چهارسو آغاز می‌کند.
«کُهته» از یک مرداد روی صحنه می‌رود/ رونمایی از پوستر

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نمایش «کُهته» به کارگردانی حسین اسدی و تهیه‌کنندگی امیرحسین شفیعی از یک مرداد ماه ۱۴۰۴ روی صحنه سالن چهارسوی تئاترشهر می‌رود و در آستانه آغاز اجرا‌های این نمایش از پوستر آن با طراحی آرش وکیل‌زاده رونمایی شد.

این نمایش به نویسندگی عقیل جماعتی و برگرفته از تراژدی ماندگار رومئو و ژولیت روایت عشقی نافرجام در دل دو قبیله جنوبی را روی صحنه به تصویر می‌کشد.

«کُهته» برای اولین بار در چهل و دومین جشنواره تئاتر فجر روی صحنه رفته است که در سه بخش کارگردانی، بازیگری و موسیقی برگزیده داوران این جشنواره بود.

در خلاصه داستان این نمایش آمده است: «چقدر سیت گُفتُم آدم به این میوه گند لب نِزَن، این دختر وصله تِن تو نیست ولی زِدی، فِراموشُم کِردی، عین آب میون چیت زار…»

جهانشیر یاراحمدی، عبد بناری، الهام چنانی، علی نبی‌پور، میلاد سعیدی، امیرمحمد شماسی، محمدسعید محمدپور، دانیال جعفری و دنیا فخار گروه بازیگران نمایش «کُهته» را تشکیل می‌دهند.

«کُهته» با حمایت باشگاه تئاتر سوره و شرکت پایانه‌های نفتی ایران از چهارشنبه اول مردادماه، ساعت ۱۹:۳۰ در سالن چهارسوی مجموعه تئاترشهر روی صحنه می‌رود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار