آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۷۶۸۵
مدیر امور توزیع برق شهرستان مهران مطرح کرد

تقویت و توسعه زیرساخت برق‌رسانی به منظور پایداری شبکه در ایام اربعین

مدیر امور توزیع برق شهرستان مهران گفت: به منظور پایداری شبکه در ایام اربعین حسینی، ۱۸۰ میلیارد تومان پروژه زیرساختی و توسعه در استان هزینه شده است که بخش عمده‌ای از این پروژه‌ها در شهرستان مهران در حال اجرا است.
تقویت و توسعه زیرساخت برق‌رسانی به منظور پایداری شبکه در ایام اربعین

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الله عسگری مدیر امور توزیع برق شهرستان مهران از اجرای موفقیت‌آمیز سی و هفتمین مانور جهادی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل خبر داد و اظهار کرد: این مانور با هدف افزایش پایداری و اطمینان‌پذیری شبکه برق، به ویژه در ایام پرتردد اربعین حسینی (ع) و همچنین در طول سال، به اجرا درآمده است.

وی گفت: که این مانور با حضور ۱۵ اکیپ اجرایی و ۴۰ نفر نیروی عملیاتی و پشتیبانی به مدت یک روز انجام شد.

مدیر امور توزیع برق شهرستان مهران، افزود: اقدامات صورت گرفته شامل احداث نیم کیلومتر شبکه فشار متوسط جدید و نصب ۲۰ پایه برق بوده است.

عسگری خاطرنشان کرد: علاوه بر این برای جلوگیری از اتصال کوتاه و افزایش ضریب اطمینان شبکه، شاخه‌زنی ۲۰ اصله درخت در مسیر خطوط برق انجام گرفت.

وی در ادامه به پروژه‌های زیرساختی گسترده‌تر در استان اشاره کرد و گفت: امسال، به منظور پایداری شبکه در ایام اربعین حسینی، ۱۸۰ میلیارد تومان پروژه زیرساختی و توسعه در استان هزینه شده است که بخش عمده‌ای از این پروژه‌ها در شهرستان مهران در حال اجراست. این سرمایه‌گذاری قابل توجه نشان‌دهنده اولویت بالای تقویت زیرساخت‌های برق در مهران، به عنوان یکی از نقاط کلیدی در مسیر تردد زائران اربعین، است.

مدیر امور توزیع برق شهرستان مهران در پایان تصریح کرد: این اقدامات اساسی تضمین می‌کند که شهر مهران در ایام پرجمعیت اربعین حسینی و در تمام طول سال از شبکه برق پایدارتر و مطمئن‌تری بهره‌مند باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار