آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۸۹۴۸

نمایندگان برای کمک به مسجد فقط قول می‌دهند

رئیس رسیدگی به امور مساجد خراسان شمالی با انتقاد از عدم کمک مسئولان اجرایی و نمایندگان به مساجد، گفت: برخی نمایندگان برای کمک به مسجد قول‌هایی داده‌اند اما تاکنون محقق نشده است.
نمایندگان برای کمک به مسجد فقط قول می‌دهند

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام محمد خانی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار کرد: رویداد «مسجد شایسته، از محراب تا میدان» هفتم مرداد برگزار می‌شود.

وی هدف از برگزاری این رویداد را تبیین ابعاد مختلف سند ملی مسجد و تقویت گفتمان مسجد‌محوری در جامعه عنوان کرد.

مدیر امور مساجد خراسان شمالی با اشاره به تصویب و ابلاغ سند ملی مسجد در سال گذشته، گفت: پیش از تدوین این سند، مسجد متولی واحدی نداشت، اما با اجرای آن، نقش و مسئولیت هر نهاد به‌روشنی مشخص شد. بر این اساس، شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه، بسیج، سپاه، حوزه‌های علمیه، سازمان تبلیغات اسلامی و اداره اوقاف در اجرای این سند نقش‌آفرین هستند.

خانی به وظایف مشخص‌شده برای هر نهاد اشاره کرد و گفت: حوزه علمیه مسئول تأمین امام جماعت، اداره اوقاف متولی امور زیرساختی و سخت‌افزاری، و سازمان تبلیغات اسلامی مسئول توانمندسازی و آموزش ارکان مساجد است.

وی هدف دوم این رویداد را تبیین گفتمان مسجد محوری دانست و بیان کرد: اگر مسجد به محور تحولات فرهنگی و اجتماعی جامعه تبدیل شود، بسیاری از آسیب‌های اخلاقی و هزینه‌های مادی و قضایی از بین خواهد رفت.

مدیر امور مساجد خراسان شمالی توانمندسازی ارکان مساجد و فعال‌سازی نقش آنها در جریان‌سازی فرهنگی و اجتماعی از دیگر اهداف این رویداد عنوان کرد و ادامه داد: برگزاری کارگاه‌های تخصصی برای فعالان مسجد و انتخاب مساجد نمونه برای اجرای الگو‌های موفق از جمله برنامه‌های پیش‌بینی‌شده است.

وی با اشاره به وجود ۱۲۰۰ مسجد در استان، گفت: امکان دعوت از تمام مساجد در رویداد وجود ندارد؛ به همین دلیل، مساجدی که دارای امام جماعت، هیئت‌امنا، پایگاه فرهنگی و پایگاه بسیج هستند، به‌عنوان مساجد منتخب انتخاب شده‌اند.

خانی با انتقاد از بی‌توجهی دستگاه‌های دولتی به نقش مساجد، تصریح کرد: متأسفانه برخی دستگاه‌ها متناسب با برنامه هفتم توسعه در حوزه مسجد ایفای نقش نکرده‌اند. کمبود مسجد در مناطقی از جمله بجنورد و عدم حمایت مالی از خدام و برنامه‌های فرهنگی مساجد از دیگر مشکلات است.

وی گفت: در حال حاضر، ۴۶ مسجد در استان در حال ساخت است که هیچ حمایت جدی از سوی دولت دریافت نمی‌کنند.

وی به وضعیت نامناسب ۵۱ مسجد بین‌راهی استان، به‌ویژه در ایام محرم و سفر زائران پیاده به مشهد، اشاره کرد و بیان داشت: بی‌توجهی مسئولان به این مساجد، یکی از دغدغه‌های جدی است.

خانی تصریح کرد: چرا برنامه هفتم را فقط در مسائل اقتصادی می‌بینیم؛ آیا مقداری نباید مسائل فرهنگی و دینی را دنبال کرد؟ چرا مسئولان پیگیر حوزه دینی و فرهنگی نیستند؟ چرا استاندار در سفر‌های خود به تهران پیگیر چنین اموری نیست؟

وی افزود: نمایندگان رای خود را در مسجد می‌گیرند، اما بعد از آن هیچ نگاهی به مسجد ندارند و هیچ سهمی ایفا نمی‌کنند؛ چرا از بودجه در اختیار نمایندگان برای مسایل فرهنگی و مسجد استفاده نمی‌شود؟. برخی نمایندگان قول‌هایی داده‌اند که تا کنون محقق نشده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار