آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۹۰۸۰

رکورد تاریخی پالایش نفت بندرعباس در سودآوری

بر اساس صورت‌های مالی دوره سه ماهه منتهی به خرداد ۱۴۰۴، سود خالص شرکت پالایش نفت بندرعباس نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۳۵ درصد رشد را نشان می‌دهد.
رکورد تاریخی پالایش نفت بندرعباس در سودآوری

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، احمد هاشمی مدیرعامل شرکت پالایش نفت بندرعباس گفت: درآمد عملیاتی شرکت در فصل بهار به ۱۴۴ هزار و ۲۶۰ میلیارد تومان رسید که نسبت به دوره مشابه سال گذشته ۵۳ درصد افزایش یافته است و سود ناخالص شرکت از مرز ۲۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان عبور کرد که رشد ۴۵۷ درصدی را نشان می‌دهد.

وی ضمن تشکر از تلاش‌های شبانه روزی کارکنان و متخصصان این شرکت پالایشی و همچنین توجه مدیران و روسای مجموعه به برنامه ریزی‌های صورت گرفته افزود: در این مدت سود عملیاتی نیز با افزایش چشمگیر ۵۰۶ درصدی، به ۲۰ هزار و ۵۸۲ میلیارد تومان رسیده است.

هاشمی تصریح کرد: مطابق با گزارش صورت‌های مالی، سود هر سهم (EPS) در این دوره به ۱/۲۶۳ ریال افزایش یافته است در حالی که در مدت مشابه سال گذشته کمتر از ۲۵۰ ریال بود.

وی در تشریح عوامل موثر در رشد چشمگیر سودآوری این شرکت گفت: افزایش نرخ فروش فرآورده‌های نفتی و همچنین اصلاح نرخ‌گذاری داخلی فرآورده‌های ویژه، افزایش بهره‌وری تولید و کنترل هزینه‌ها با اجرای طرح‌های بهینه‌سازی تولید، کاهش توقف‌های اضطراری و ارتقاء کیفیت فرآیند پالایش با هدف افزایش بهره‌وری عملیاتی درکنار مدیریت مؤثر هزینه‌ها منجر به حفظ حاشیه سود بالا در برابر تورم شده است.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت بندرعباس افزود: افزایش ظرفیت تولید و فروش داخل، رشد میزان تولید و فروش داخلی فرآورده‌های ویژه از دیگر عوامل موثر در بهبود حاشیه سود شرکت است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر نسبت قیمت به درآمد (P/E) شبندر در محدوده ۶.۹ واحدی قرار دارد و همین امر موجب شده است، شبندر یکی از نماد‌های پربازده و بالقوه در ماه‌های آینده قلمداد شود.

هاشمی افزود: چشم‌انداز رشد تقاضای داخلی، تداوم روند قیمت گذاری فرآورده‌های ویژه و حتی صادرات آن از جمله عواملی هستند که می‌توانند روند صعودی سودآوری شبندر را در ادامه سال نیز تکرار کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار