آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۲۲۳۶
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان جنوبی:

فعالیت دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی چهارشنبه ١٥ مرداد ماه تعطیل است

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان جنوبی گفت: فعالیت دستگاه های اجرایی در استان خراسان جنوبی فردا چهارشنبه ١٥ مرداد ماه تعطیل اعلام می شود.
فعالیت دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی چهارشنبه ١٥ مرداد ماه تعطیل است

 به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، حسین موهبتی از تعطیلی کلیه دستگاه‌ های اجرایی، آموزشگاه‌ها، مدارس، مراکز آموزشی و دانشگاه‌های استان در روز چهارشنبه ١٥ مرداد ماه خبر داد.

وی با اشاره به افزایش دما و ضرورت بهینه سازی و مدیریت مصرف انرژی تصریح کرد: کلیه واحدهای عملیاتی دستگاه‌های خدمات‌رسان و مراکز امدادی و درمانی به روال شرایط عادی فعالیت خواهد داشت. 

معاون استاندار با بیان اینکه فعالیت بانک‌های استان به صورت کشیک و از ساعت ۹ تا ۱۲ برنامه ریزی شده، خاطرنشان کرد: شعب منتخب ارائه ارز اربعین نیز از ساعت ۶:۳۰ تا ۱۲:۳۰ خدمات دهی خواهند داشت. 

موهبتی در پایان از همراهی مردم استان در توجه به اصل صرفه‌جویی در مصرف آب و برق قدردانی کرد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار