آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۴۵۱۳
استاندار سیستان و بلوچستان مطرح کرد

ضرورت ایجاد منطقه آزاد مشترک مرزی با پاکستان

استاندار سیستان و بلوچستان فعال‌سازی منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه و ایجاد منطقه آزاد مشترک مرزی با پاکستان را از اولویت‌های اجرایی در این استان عنوان کرد.

ضرورت ایجاد منطقه آزاد مشترک مرزی با پاکستان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، استاندار سیستان و بلوچستان گفت: این اقدامات مسیر مبادلات تجاری را تسهیل و زمینه افزایش رقابت‌پذیری را فراهم می‌کنند.

بیجار با اشاره به سفر اخیر هیئت بلندپایه جمهوری اسلامی ایران به عمان و پاکستان، افزود: مذاکرات انجام‌شده در این سفرها، زمینه ایجاد فرصت‌های اقتصادی تازه و تقویت همکاری‌های منطقه‌ای را فراهم کرده است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های مناطق آزاد چابهار و سیستان بیان کرد: این مناطق، نقش محوری در توسعه حمل‌ونقل، لجستیک و سرمایه‌گذاری ایفا می‌کنند و همگرایی آنها موجب گسترش زنجیره‌های ارزش صادراتی می‌شود.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: بهبود فرآیند‌های اداری و ایجاد محیطی مناسب برای فعالیت‌های اقتصادی، شرایط جذب سرمایه‌گذار را فراهم می‌سازد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار