آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۶۸۶۳
در گفتگوی تفصیلی با SNNTV:

عزیزپور: در صنعت غذایی توانایی تولید ۶۰ میلیون تن بیش از نیاز کشور را داریم + فیلم

دبیر کل کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی معتقد است که در صنعت غذا بیش از ۴۰ میلیون تن محصولات تبدیلی تولید می‌کنیم و همین مورد نیاز است. اما ظرفیت منصوبه در کارخانجات، حدود ۱۰۰ میلیون تن است.
عزیزپور: در صنعت غذایی توانایی تولید ۶۰ میلیون تن بیش از نیاز کشور را داریم + فیلم

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، برنامه «بررسی چالش‌های صادارت صنایع غذایی» با حضور رشید عزیزپور، دبیر کل کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی در استدیو خبرگزاری دانشجو برگزار شد. 

در صنعت غذایی توانایی تولید ۶۰ میلیون تن بیش از نیاز کشور را داریم

دبیر کل کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی در گفتگو با SNNTV گفت: یکی از ظرفیت‌های خوب صنعتی کشور برای غذا و خوراکی است و در هیچ محصول مورد نیاز صنعت خوراکی و آشامیدنی، نیازی به واردات نداریم.

وی افزود: در صنعت غذا بیش از ۴۰ میلیون تن محصولات تبدیلی تولید می‌کنیم و همین مورد نیاز است. اما ظرفیت منصوبه در کارخانجات، حدود ۱۰۰ میلیون تن است و یعنی ما توانایی تولید ۶۰ میلیون تن بیش از نیاز کشور را داریم.

کد ویدیو
 

صادرات فعلی صنایع غذایی به همت بخش خصوصی است

دبیر کل کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی ادامه داد: از ظرفیت‌های صنایع غذایی در ساله‌ای گذشته نتوانستیم استفاده کنیم و تمرکز بر صادرات غیرنفتی به ویژه در صنایع غذایی باید وجود داشته باشد به دلیل اینکه این حوزه  پتانسیل دارد.

وی اضافه کرد: ما نتوانسته زنجیره صنایع غذایی را در کنار یکدیگر قرار دهیم تا صادرات انجام دهیم به همين دلیل نتوانستیم استفاده بهینه داشته باشیم‌ و صادراتی که انجام می‌شود نیز به دلیل توان و توجه ویژه بخش خصوصی است.

کد ویدیو
 

تعدد سامانه‌ها گریبان‌گیر صادرات است

دبیر کل کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی ادامه داد: نمی‌توان سامانه‌ها را برای محصولات داخلی و صادراتی مجزا در نظر گرفت و سامانه‌های مختلفی از جمله سامانه ثبت سفارش، جامع انبار و سامانه جامع تجارت وجود دارد.

وی تصریح کرد: تعدد این سامانه‌ها باعث شده فرایند تولید و صادرات پیچیده شود و راهکار این است که یک سامانه جامع داشته باشیم.

کد ویدیو
 

صادرات صنايع غذایی در سال‌های ۱۳۹۹-۱۳۹۸ افت کرده است

عزیزپور گفت: اعداد وزنی و ارزی صادرات صنابع غذایی بین سال ۱۳۹۷-۱۳۹۶ و ۱۴۰۳-۱۴۰۴، نزدیک به یکدیگر است ولی در سال ۱۳۹۶، ۵۶ درصد صادرات این حوزه به عراق بود که الان ۴ الی ۵ درصد کاهش پیدا کرده است.

دبیر کل کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی افزود: در حال حاضر نیز بیشترین میزان صادرات صنایع غذایی کشور ما به عراق است و روسیه ارتقا زیادی پیدا کرده و بین ۵ کشور اول مقصد صادراتی ما است.

کد ویدیو
 

تعلل در صادرات صنایع غذایی منجر به واگذاری بازار صادرات به رقبا می‌شود 

وی ادامه داد: کشورهای دیگر منتظر صادرات ما نیستند و از ظرفیت‌های کشور خودشان بهترین استفاده را می‌کنند و ما در حوزه صادرات صنایع غذایی به کشورهای افریقایی، حدود ۶ الی ۷ دهه است که فعالیت داریم.

عزیزپور گفت: کشور ترکیه ۴ دهه بعد از ما شروع به صادرات محصولات غذایی به کشورهای آفریقایی کرده اما با ما قابل مقایسه نیست و رشد کرده است و اگر ما تعلل کنیم در صادرات محصولات غذایی، در بسیاری از مقاصد رقبا، جای ما را خواهند گرفت.

کد ویدیو
 
 
در حال تکمیل...
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار