آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۷۳۰۱
خطبه‌های نماز جمعه؛

آیت الله خاتمی: ملت ایران با شرافت است و زیربار نسخه ذلت‌بار سیاه‌نامه عده‌ای نمی‌رود/ خط قرمز وحدت را کسی حق ندارد بشکند + فیلم

خطیب موقت نماز جمعه تهران گفت: ملت ایران با شرافت است و زیربار نسخه ذلت‌بار سیاه‌نامه عده‌ای نمی‌رود.

آیت الله خاتمی: ملت ایران با شرافت است و زیربار نسخه ذلت‌بار سیاه‌نامه عده‌ای نمی‌رود/ خط قرمز وحدت را کسی حق ندارد بشکند + فیلم

 

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، آیت الله احمد خاتمی امام جمعه موقت تهران در خطبه‌های نماز جمعه این هفته پایتخت در مصلی امام خمینی (ره) با حضور نمازگزاران، گفت: خودم و شما را دعوت به حریم نگهداشتن برای ذات مقدس ربوبی دارم. در روایتی از پیامبر اکرم (ص) نقل شده است که شما را دعوت به تقوا می‌کنم و به خداوند نیز سفارش شما را دارم؛ یعنی اگر برای خدا حریم نگه دارید به او سفارش می‌کنم که برای شما حریم بایسته نگه دارد.

وی افزود: قرآن کریم چهارم وظیفه را برای مسلمانان نسبت به پیامبر مشخص کرده است و این نه صرفاً برای مسلمانان صدر اسلام بلکه همه مسلمانان در زمان‌های مختلف است.

سیره امام خمینی این است تا دولت‌ها کمک و حمایت شوند/ حمایت ناصحانه از دولت در شأن ملت است

امام جمعه موقت تهران گفت: حمایت به دو صورت است، یکی متملقانه و دیگری ناصحانه. دولت تراز، دولت آخرالزمان است. دولت تراز دولتی است که انگیزه‌اش فقط اسلام است و بر سراسر جهان حاکم می‌شود.

 

کد ویدیو

 

آیت‌الله خاتمی با بیان آنکه بزرگترین شکر، شکر وجود نظام مقدس است و لازم است در مقابل مشکلات مقاومت کنیم، گفت: چند مناسبت در هفته جاری وجود دارد که وظیفه خود می‌دانم از آنها یاد کنم؛ روز اول شهریور، روز شهادت شهید سید اسدالله لاجوردی است. روز چهارم شهریور، روز شهادت حاج مهدی عراقی و فرزند شهیدش است. خصوصیت این بزرگواران این بود که در دوره غربت انقلاب در آن روزگاری که مبارزه با شاه دل شیر می‌خواست، این دل شیر را داشتند.

امام جمعه موقت تهران با یاد شهید اندرزگو، بیان کرد: شهید اندرزگو مجاهد مدام بود؛ ولادتش ایام شهادت امیرالمؤمنین و شهادتش نیز در ایام شهادت امیرالمؤمنین واقع شد؛ او یکپارچه توکل و یکپارچه تعبد بود. عزیزان دیگر همچون حاج مهدی عراقی که همراه امام در پاریس بود و شهید لاجوردی که در دستگاه قضائی و سازمان زندان‌ها به‌عنوان یک مربی بزرگ فعالیت می‌کرد، همه دارای جایگاه والایی بودند.

وی با اشاره به احمد توکلی و محمود فرشچیان که به تازگی از دنیا رفتند، ادامه داد: همچنین گرامی می‌داریم یاد و خاطره آقای احمد توکلی که به تعبیر مقام معظم رهبری مبارز مؤمن و صادق بود؛ در عین حال گرامی می‌داریم عالم مجاهد حجت‌الاسلام والمسلمین آقای نعیم‌آبادی، لذا گرامی می‌داریم یاد عزیزی که ستاره درخشانی در آسمان هنر ایرانی بود، آقای محمود فرشچیان که تابلوی عصر عاشورای او یک روضه مجسم است. خداوند همه اینها را رحمت کند و با اولیای خود محشور بفرماید.

بعضی‌ها که عددی هم نیستند، بیانیه‌ای دادند که ترجمه حرف نتانیاهو به فارسی است/ خط قرمز وحدت را کسی حق ندارد بشکند

امام جمعه موقت تهران در ادامه بیان کرد: دولتی که مثل ما به اسلام حاکم است نباید نیش به دین بزنند. کارگزاری که می‌گوید مردم گرسنه دغدغه حجاب ندارند، می‌گوید لایحه حجاب منظورش بوده است! یعنی عذر بدتر از گناه.

وی افزود: دولت باید واکنش نشان دهد تا دیگران جرات نکنند این اراجیف را بگویند. شما کارگزار هستید و وظیفه دارید مردم گرسنه را سیر کنید، چرا توپ را در زمین دین می‌اندازید. خط ما خط امامین انقلاب یعنی حمایت ناصحانه است.

 

کد ویدیو

 

دولتی که مثل ما به اسلام حاکم است نباید نیش به دین بزنند/ کارگزاری که می‌گوید مردم گرسنه دغدغه حجاب ندارند، می‌گوید لایحه حجاب منظورش بوده است! یعنی عذر بدتر از گناه

 

کد ویدیو

وی ادامه داد: منافقین کوردل شهادت اینها را رقم زده بودند، اما نکته مهم این است که ریاست آنها را تغییر نداد و این الگو گرفتنی است، نشان‌دهنده استقامت در راه انقلاب است.

آیت الله خاتمی عنوان کرد: مطلب دوم این است که سیره امامین انقلاب همواره بر این بوده است که دولت‌ها را تقویت کنند، لذا بار عظیم اداره کشور بر دوش دولت‌هاست و باید کمک شوند تا بتوانند این بار را بردارند. حمایت از دولت هم جنبه منطقی و عقلانی دارد و هم جنبه شرعی. ولی یک نوع حمایت، حمایت متملقانه است که فقط به‌به و چه‌چه می‌گویند؛ اما حمایت دیگری وجود دارد که در شأن ملت است و آن حمایت ناصحانه است؛ به این معنا که خوبی‌ها را ببینند و بگویند آفرین، تشویق کنند و خسته نباشید بگویند و اگر مواردی را هم دیدند که نیازمند تذکر است، منطقی و دوستانه یادآوری نمایند. این مطلب دوم است.

خطیب نماز جمعه تهران اظهار کرد: مطلب سوم این است که دولت تراز، دولت آخرالزمان است؛ دولت تراز آن دولتی است که انگیزه‌اش فقط و فقط اسلام است و بر سراسر جهان حاکم می‌شود.

وی ادامه داد: دولت منتظران مهدی فاطمه، همان دولت آخرالزمان است که خواهد آمد. اما دولت‌هایی که امروز به نام اسلام و به نام قرآن، همچون دولت ما بر مردم حاکم هستند، باید دغدغه‌شان دین باشد، البته این به معنای آن نیست که مردم نباشند و معیشت مردم نادیده گرفته شود، اما در عین حال دین نباید مورد بی‌توجهی قرار گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار