روزانه 12 هزار تن نان صنعتی تولید مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۰۰۱۶
وزیر بازرگانی:

روزانه 12 هزار تن نان صنعتی تولید مي‌شود

وزیر بازرگانی از رشد 40 درصدی تولید انواع نان صنعتی شامل مسطح، حجیم و نیمه‌حجیم مصرفی کشور تا پایان برنامه پنجم توسعه خبر داد و گفت: تولید نان صنعتی روزانه به بیش از 12 هزار تن مي‌رسد.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو» به نقل از شبکه اطلاع‌رسانی بازرگانی ایران (شابا)، دکتر مهدی غضنفری گفت: طبق برنامه پنجم توسعه تا پایان سال 1394، باید 40 درصد نان کشور توسط واحدهای تولید نان به روش صنعتی تامین شود که جهت تحقق این هدف تاکنون پنج واحد نان صنعتی به ظرفیت 210 تن بهره‌برداری شده و 14 واحد آن نیز با ظرفیت 820 تن تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد.
 
وی افزود: واحدهای تولید نان به روش صنعتی احداث‌شده در شهرهای کرج با ظرفیت 50 تن، تبریز به ظرفیت 30 تن، تهران 50 تن و مازندران با ظرفیت 30 تن و مشهد با ظرفیت 50 تن تاکنون به بهره‌برداری رسیده است.
 
وزیر بازرگانی تصریح کرد: امسال قرار است 14 واحد تولید نان به روش صنعتی در شهرهای مشهد، تهران، قم، ورامین، کرج، ساری، یزد، شهرکرد، کرمانشاه و اصفهان با ظرفیت کل 820 تن به بهره‌برداری برسد.
 
لازم به ذكر است، بدین ترتیب تا پایان امسال ظرفیت کل واحدهای تولید نان به روش صنعتی در کشور به 1030 تن می رسد./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار