کد خبر:۱۳۰۵۴۹
نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی:
سپاهیان فدایی ولایت فقیه هستند
نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی گفت: نیروهای سپاه به عنوان فدایی ولایت فقیه بوده و دشمنان با دیدن چنین نیروهایی باید در هراس و وحشت بیفتند و فکر تجاوز به حریم این کشور را نکنند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زنجان، آیتالله عالمی صبح امروز با حضور در مراسم صبحگاه سپاه انصارالمهدی(عج) زنجان با ارج نهادن مناسبت های خردادماه گفت: این مناسبت ها همیشه بستر حوادث و اتفاقات بزرگ در تاریخ انقلاب اسلامی بوده است.
وي با اشاره به شخصیت والای امام خمینی(ره) افزود: امروز قيام هاي کشورهای اسلامی منطقه که به دنبال ارزش های معنوی، انگیزه های اسلامی و افکار عمیق اسلامی هستند الهام گرفته از انقلاب و رهبری هوشمندانه مقام معظم رهبری می باشد.
نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی نیروهای سپاه را به عنوان فدایی ولایت فقیه خواند و تصريح كرد: دشمنان با دیدن چنین نیروهایی باید در هراس و وحشت بیافتند و فکر تجاوز به حریم این کشور و انقلاب را نداشته باشد.
عالمی با اشاره به سخن امام علی(ع) مبني بر اينکه «دفاع از حریم ولایت و دین بر عهده شماست»، گفت: از این سخن می توان چنین استنباط کرد که انسان گونه زندگی کردن و درس آراستگی اخلاقی انسان و پیروی از ولی فقیه سبب مي شود تا آسیبی به این انقلاب نرسد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰