کد خبر:۱۳۰۶۷۲
اخبار جشنواره فيلم پليس/

شفیع آقامحمدیان: استفاده از مستندات و تحقيق در ساخت فيلم باعث ماندگاري اثر مي‌شود

مدير مركز گسترش سينماي مستند و تجربي گفت: یک فیلم اجتماعی زمانی ماندگار می‌شود و تاثیر خود را بر مخاطب می گذارد که بر پایه اسناد و پژوهش های اجتماعی ساخته شود.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو» شفیع آقامحمدیان با اشاره به برگزاري جشنواره فيلم پليس گفت: جشنواره های موضوعی که توسط سازمان ها و نهادهای فرهنگی و اجتماعی برگزار می شوند، طبیعتا می تواند بازخورد خوبی برای مخاطب داشته باشد و فیلم پلیس از این قائده مستثنی نیست.
 
وی افزود: در بحث فرهنگی، معاونت اجتماعی ناجا با برگزاری جشنواره فیلم و تولید فیلم های پلیسی- اجتماعی می تواند بسیاری از ناهنجاری های اجتماعی را از بین برد و سینما باید به عنوان یک ابزار برنده و جدی در این راستا باشد به شرط آنکه به درستی از آن استفاده شود.
 
وی در ادامه تصریح کرد: اگر فیلم سازی به سراغ موضوعاتی پلیسی- اجتماعی می رود باید تحقیق و پژوهش جدی درباره آن انجام دهد و در این تحقیق و پژوهش هم اسناد و منابع مختلف را در نظر گرفته و با کارشناسان امر مشورت کند.
 
آقامحمدیان در ادامه گفت: نیروی انتظامی باید به بخش اجتماعی اهمیت بیشتری دهد و با اعتماد به سینماگران و با ارائه مستندات و پرونده های خود به فیلمسازان در تولید فیلم اجتماعی یاری رساند.
 
مدیر مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی همکاری سینماگران و پلیس را دو سویه خواند و یادآور شد: بدون گفتمان و تعامل دو سویه نمی توان در جهت کاهش جرائم در جامعه و تامین امنیت اجتماعی گام برداشت.
 
وی معتقد است که سینما مانند یک چاقوی  دو لبه عمل می کند اگر خوب  ساخته شود تحسینش می کنند و اگر بد ساخته شود جامعه از آن بهره برداری نمی کند در نتیجه سینما لطمه می بیند و مردم نسبت به آن بی اعتماد می شوند.
 
آقامحمدیان در ارتباط با اقدامات پلیس در جهت پیشگیری از آسیب های اجتماعی گفت: در سال های اخیر این اقدامات به خوبی صورت گرفته و رویکرد جشنواره فیلم پلیس بسیار موثر بوده است اما از نظر تبلیغاتی با توجه به حضور رسانه های مجازی و غیرمجازی در دنیا، نیازمنديم که یک نگاه جدی در نحوه به کارگیری ابزارهای تبلیغاتی داشته باشیم.
 
آقامحمدیان تصریح کرد: دنیای امروز با استفاده از سینما به جامعه جهت می دهد چون سینما یک ابزار تاثیرگذار است که اگر به درستی از آن استفاده شود بسیار موثر است، معتقدم که در جهان امروز تصویر حرف اول را می زند.
 
وی اذعان داشت: فیلم های پلیسی- اجتماعی که ساخته می شود، دست پرورده دنیای غرب است و در فيلم‌هاي خارجي شخصیت پلیس را از نگاه خودشان ارائه می دهند و این منطبق با جامعه ما نیست. متاسفانه هنرمندان ما نیز مغلوب آنها شده اند در صورتی که در فیلم های ایرانی باید تصویری از یک پلیس ایرانی ارائه دهيم./انتهاي پيام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار