کد خبر:۱۳۰۶۸۶
مسئله الحاق شهرستان خمینیشهر به اصفهان بررسی شد
نشست مسئولان خميني شهر با هيئت رئيسه دانشگاه آزاد اين شهرستان دیروز به منظور بررسي علمي الحاق شهرستان خميني شهر به شهر اصفهان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، دکتر خلیفه سلطانی، رئیس دانشگاه آزاد خمینی شهر دیروز طي نشستي با مسئولان شهرستان خميني شهر در راستاي بررسي علمي الحاق شهرستان خميني شهر به شهر اصفهان، با اشاره به اینکه هر الحاقي مي تواند فرصت ها و تهديدهايي را به همراه داشته باشد، گفت: بايد این موضوع با روش هاي علمي و آكادميك بررسي شده و بر اساس تصميمات درست، اقدام شود.
در این نشست همچنین سيد محمدجواد ابطحي، نماينده مردم خميني شهر در مجلس شوراي اسلامي با تاکید بر لزوم کار کارشناسی و عملی در این مورد، خواستار پژوهش بیشتر در خصوص مسائل آمایشی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و دیگر مسائل و فعالیت های پژوهشی شد.
وي بي طرفي مسئولان در این طرح را ضروري دانست و تاكيد كرد: الحاق موضوع بسيار جدي است و براي رضاي خدا و مردم شهيدپرور شهرستان باید تصميمات مناسب اعمال شود.
نماينده مردم خميني شهر در مجلس الحاق خميني شهر به عنوان يكي از مناطق شهرداري اصفهان را در كاهش مشكلات شهر موثر قلمداد كرد./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰