کد خبر:۱۳۱۱۲۴
معاون هماهنگی کانون فرهنگی رهپویان وصال شیراز:
اعتکاف امسال شيراز با شعار «بیداری اسلامی» برگزار مي شود
معاون هماهنگی کانون فرهنگی رهپویان وصال شیراز با اشاره به اینکه 60 غرفه در حوزه های مختلف در مراسم معنوی اعتکاف به ارائه خدمات مي پردازند، گفت: اعتکاف امسال با شعار «بیداری اسلامی» برگزار می شود.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاری دانشجو»، پاریابی، روز گذشته در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه کانون فرهنگی رهپویان وصال شیراز همه ساله پذیرای جوانان معتکف در دو مرحله بود، اظهار داشت: متاسفانه به علت عدم همکاری دستگاه های اجرایی و فرهنگی امسال اعتکاف بزرگ جوانان در یک مرحله انجام می شود.
وی با اشاره به اینکه امسال 60 غرفه در حوزه های مختلف علمی، فرهنگی و معرفتی در مراسم معنوی اعتکاف ارائه خدمات می کنند، گفت: اعتکاف امسال با شعار «بیداری اسلامی» برگزار می شود.
معاون هماهنگی کانون فرهنگی رهپویان وصال شیراز با تاکید بر اینکه مبلغ اعتکاف از 50 هزار ریال به 150 هزار ریال اضافه شد، تاکید کرد: قرار بود امسال اعتکاف 25 هزار نفری را برگزار کنیم که به خاطر اضافه شدن مبلغ ثبت نام بسیاری از جوانان علاقمند از حضور در این مراسم معنوی محروم شدند که باید برای دستگاه های فرهنگی و اجرایی تاسف خورد که با عدم همکاری خود باعث شدند تا جوانان از حضور در این برنامه محروم شوند.
پاریابی ادامه داد: سیزدهمین سال برگزاری اعتکاف با عنوان «ضیافت عشق» امسال از 26 خردادماه به مدت سه روز در شیراز با حضور جوانان عاشق برگزار می شود که کانون سعی کرد با ارائه یارانه به معتکفان همه جوانان را جذب کند، اما این سوال باقی است که کانون برای هر نفر چه مقدار می تواند یارانه و کمک ارائه کند، ما برای حضور جوانان از آنان مبلغ 150 هزار ریال دریافت کردیم و مابقی هزینه به ازای هر نفر، 100 هزار ریال یارانه از سوی کانون پرداخت شد.
وي ادامه داد: دستگاه هایی همچون آب، برق، گاز، آتش نشانی، هلال احمر و شهرداری جز دستگاه هایی هستند که با همه اینکه هیچ مسئولیتی در قبال حوزه فرهنگ ندارند اما با کانون همکاری داشتند، شرمندگی عدم ثبت نام ما برای اعتکاف ابتدا برای ما بعد از آن برای دستگاه های فرهنگی و اجرایی است.
معاون هماهنگی کانون فرهنگی رهپویان وصال شیراز گفت: گریه های افرادی که نتوانستند در این مراسم ثبت نام کنند به مراتب دردناک تر و جذاب تر از گریه های هواداران فوتبال است، سوال ما اینست که آيا اعتکاف مراسمی فرهنگی نیست؟ و آیا باید برای ارتباط با خدا و مراسم معنوی اعتکاف پول پرداخت؟ کانون بودجه ای ندارد و نمی تواند حمایت تمام و کمالی از این قضیه داشته باشد و باید دستگاه های مربوط برای این حرکت همکاری کنند.
پاریابی تصريح كرد: ما با تمام متولیان فرهنگی از طریق کانون و دفتر امام جمعه هماهنگی کرده ایم که متاسفانه تنها شورای شهر شیراز مبلغ 150 میلیون ریال را برای اعتکاف امسال در هفته جاری تصویب کرد که نوش دارویی پس از مرگ سهراب بود.
وي با اشاره به اینکه امسال 60 غرفه در حوزه های مختلف علمی، فرهنگی و معرفتی در مراسم معنوی اعتکاف ارائه خدمات می کنند، خاطر نشان كرد: اعتکاف امسال با شعار «بیداری اسلامی» برگزار می شود و جشن میلاد امیر المومنین (ع)، اجرای برنامه های قرآنی و اعمال ام داود و مراسم سالروز رحلت حضرت زینب (س) با سخنرانی آیت الله ایمانی، آیت الله سید علی اصغر دستغیب و حجت الاسلام انجوی نژاد از جمله برنامه های اعتکاف سال جاری است./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.