فناوری اكثرخودروهای کشور به دهه 60 و 70 بر مي گردد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۱۱۶۱

فناوری اكثرخودروهای کشور به دهه 60 و 70 بر مي گردد

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران بابيان اينكه در مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی درباره معافیت 5 ساله خودروها از انجام معاینه فنی باید بازنگری صورت پذيرد گفت:فناوری  اكثرخودروهای کشور ما به دهه 60 و 70 بر مي گردد.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، جعفر تشکری هاشمی امروز در نشست مدیران مراکز معاینه فنی کلانشهرها گفت : سازندگان خودروها هم اکنون بیش از یکسال خودروی خود را گارانتی نمی کنند پس چگونه انجام معاینه فنی 5 ساله می شود.
 
وی افزود: اگر خودروساز خودرو خود را بیش از یکسال گارانتی نمی کند ، اعتماد به خودرو ندارد و شاید به دلیل فروش است که اینگونه با اطمینان تبلیغ می کنند.
 
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران ادامه داد: به نظر می رسد نمایندگان مجلس بعد از گذشت شش ماه از این مصوبه باید سریعا وارد موضوع شوند و مجددا این طرح بازنگری شود.
 
تشکری هاشمی گفت: فناوری خودروهای کشور ما به جز معدودی خودروهای گران قیمت ، طراحی دهه 60 و 70 است و هنوز در صنعت خودروسازی از آن فناوری استفاده می کنیم.
 
وی افزود: مردم تا چه زمانی باید تاوان تولید خودروهای وانت پیکان و نیسان وانت و موتورسیکلت های غیراستاندارد را بدهند.
 
تشکری هاشمی ادامه داد: ارز و سرمایه های مملکت به راحتی از کشور خارج می شود و به جای آن موتورسیکلت های بی کیفیت که حتی استاندارد یورو یک را نمی توانند بگذرانند وارد کشور می شود.
 
وی اظهار داشت: برخی از خودروها که بیشترین فراوانی را در کشور دارند و در کمترین حادثه ، بیشتری آسیب به راننده و سرنشین وارد می شود همچنان در حال تولید هستند.
 
تشکری هاشمی گفت: با این مشکلات چگونه معاینه فنی 5 ساله می شود؟ وی افزود: وزارت صنایع و معادن هم باید به این موضوع توجه کند و جلوی خودروهای غیراستاندارد گرفته شود.
 
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران همچنین به کیفیت پایین گازوئیل اشاره کرد و گفت: گازوئیل تولیدشده در کشورمان 7 هزار پی پی ام گوگرد دارد و بسیار خطرناک است اما گازوئیل کشورهای پیشرفته 15 تا 50 پی پی ام گوگرد دارد.
تشکری هاشمی افزود: این سوخت را نمی توان در خودروها و وسایل حمل و نقل عمومی جدید که دارای استاندارد یورو 3 و 4 است استفاده کرد.
 
وی با اشاره به پیشنهاد یکنواخت شدن صدور معاینه فنی در کلانشهرها اضافه کرد: اگر فن آوری اطلاعات در تمامی کلانشهرها یکنواخت شود مراکز معاینه فنی غیرمجاز اجازه فعالیت نخواهند داشت.
پربازدیدترین آخرین اخبار