یوسفی: دولت در لایحه بودجه سال آینده عقب‌ماندگی حقوق معلمان، نظامیان و بازنشستگان را جبران کند+فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۱۲۷۳۳
در گفتگو با دانشجو

یوسفی: دولت در لایحه بودجه سال آینده عقب‌ماندگی حقوق معلمان، نظامیان و بازنشستگان را جبران کند+فیلم

عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به ایثارگری نیرو‌های نظامی و امنیتی در تأمین امنیت کشور، بر لزوم توجه دولت به مطالبات معیشتی این نیروها، اجرای صحیح رتبه‌بندی معلمان و همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تأکید کرد.
یوسفی: دولت در لایحه بودجه سال آینده عقب‌ماندگی حقوق معلمان، نظامیان و بازنشستگان را جبران کند+فیلم

مجتبی یوسفی عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به ۴۶ سال دشمنی مستمر علیه جمهوری اسلامی ایران، گفت: اگر امروز کشور ما با وجود جنگ، تحریم و فشار‌های بین‌المللی از امنیت و آرامش برخوردار است، مرهون تلاش همه اقشار ملت و به‌ویژه فداکاری نیرو‌های نظامی، امنیتی و انتظامی است.

وی با بیان اینکه ایران متعلق به همه ایرانیان است، افزود: صف مقدم دفاع از کشور، نیرو‌های نظامی و امنیتی هستند. در جنگ ۱۲ روزه اخیر، ملت ایران شاهد شهادت زنان و کودکان بی‌پناه بود. بیش از هزار شهید تقدیم شد که حدود دو سوم آنان از نیرو‌های نظامی و انتظامی بودند؛ این عزیزان جان خود را برای تأمین امنیت مردم فدا کردند.

نماینده مردم اهواز با اشاره به جان‌فشانی نیرو‌های فراجا و نیروی انتظامی در ایام مختلف سال، اظهار داشت: این نیرو‌ها با وجود مشکلات معیشتی و نارضایتی‌هایی که از وضعیت حقوق و دستمزد دارند، هیچ‌گاه در انجام وظایف خود کوتاهی نکرده‌اند و این موضوع جای قدردانی دارد.

یوسفی با تأکید بر اینکه گلایه‌های نیرو‌های نظامی، انتظامی و امنیتی نسبت به وضعیت حقوق و معیشت، به‌حق است، تصریح کرد: مجلس یازدهم و دوازدهم در چارچوب اختیارات خود و محدودیت‌های بودجه‌ای تلاش کرده‌اند بخشی از مطالبات این عزیزان را پیگیری کنند؛ اما از آنجا که پیشنهادات مربوط به بودجه و درصد افزایش حقوق از سوی دولت ارائه می‌شود، لازم است دولت در این زمینه اقدامات جدی‌تری انجام دهد.

وی در ادامه گفت: انتظار ما این است که دولت در شش ماهه دوم سال، با ارائه متمم بودجه، توجه لازم را به ترمیم حقوق نیرو‌های نظامی و انتظامی، اجرای صحیح قانون رتبه‌بندی معلمان و همسان‌سازی حقوق بازنشستگان داشته باشد. در صورت ارائه این متمم، مجلس آمادگی دارد در اسرع وقت آن را تصویب کند.

عضو کمیسیون عمران مجلس در پایان خاطرنشان کرد: در لایحه بودجه سال آینده که ظرف دو تا سه ماه آینده به مجلس ارائه خواهد شد، باید ضریب افزایش حقوق نیرو‌های نظامی، معلمان و بازنشستگان به نحوی تعیین شود که عقب‌ماندگی‌های حقوقی آنان جبران شود. این موضوع از مطالبات جدی نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی است.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار