اوقات فراغت، اوقات بهره‌وري است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۱۳۴۹
مدير سازمان ملي جوانان استان كرمانشاه:

اوقات فراغت، اوقات بهره‌وري است

مدير سازمان‌ ملي جوانان استان كرمانشاه اوقات فراغت را جداي از اوقات بيكاري دانست و گفت: اوقات فراغت نبايد به هر نحو ممكن پر شود؛ چرا كه این زمان اوقات بهره‌وري است.
محسن زارعي در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در كرمانشاه، اوقات فراغت را جداي از اوقات بيكاري دانست و اظهار داشت: نبايد تلاش كرد تا اوقات فراغت جوانان به هر نحو ممكن پر شود؛ چرا كه اوقات بهره وري است، بنابراين با كاركرد مطلوب بايد به نحو احسن و با كيفيت بالا مورد بهره برداري قرار گيرد.

مدير سازمان‌ ملي جوانان استان كرمانشاه با اشاره به اهميت اوقات فراغت و استفاده از آن در جهت ارتقا و رفع كاستي‌ها اظهار داشت: از اوقات فراغت مي توان براي آموزش و كسب مهارت در زمينه فني و حرفه‌اي استفاده كرد.

وي تصريح كرد: موضوع استراحت يكي از كاركردهاي مستقيم اوقات فراغت است كه در خلال آن آرامش روحي به فرد بازخواهد گشت.

زارعي خاطرنشان كرد: فصل تابستان فرصت مناسبي است كه جوانان مي توانند با يك برنامه ريزي مدون و درست، در كنار استراحت و تفريحات سالم به آموزش و كسب مهارت‌هاي مورد علاقه خود بپردازند.
 
مدير سازمان‌ ملي جوانان استان كرمانشاه ادامه داد: در تابستان امسال پايگاه‌هاي استان كرمانشاه آمادگي برگزاري علمي- آموزشي، هنري، فرهنگي و ورزشي براي جوانان و نوجوانان را دارند.

وي بيان داشت: در پايان تابستان عملكرد پايگاه‌هاي استان ارزيابي خواهد شد تا نواقص پايگاه‌ها براي سال‌هاي آينده رفع و از پايگاه‌هاي فعال تقدير شود.

زارعي گفت: جوانان و نوجوانان مي توانند براي عضويت در اين پايگاه‌ها و استفاده از كلاس‌هاي آن به پايگاه‌هاي بسيج محله‌هاي خود مراجعه كنند./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار