حسینی:اردو‌های جهادی فرصت خوبی برای تقویت روحیه جهادی دانشجو معلمان هستند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۱۴۸۷۹
برگزاری اردوی تدریس جهادی وتر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در قم؛

حسینی:اردو‌های جهادی فرصت خوبی برای تقویت روحیه جهادی دانشجو معلمان هستند

یازدهمین دوره اردوی جهادی وتر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی جهت رفع محرومیت و نیاز‌های تحصیلی برای اولین بار در قم با حضور ۱۱ جهادگر. برگزار گردید.
حسینی:اردو‌های جهادی فرصت خوبی برای تقویت روحیه جهادی دانشجو معلمان هستند

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد مهدی رئیس جعفری، مسئول روابط عمومی قم اردوی جهادی وتر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران؛ اردوی جهادی وتر امسال با همت جهاد گران این دانشگاه در ۱۱ استان با هدف رفع محرومیت تحصیلی در مناطق محروم کشوربرگزار شده که به لطف خدا و یاری دوستان امسال استان قم نیز به لیست این استان‌ها اضافه شده است.

روستای حسین آباد میش مست از توابع بخش مرکزی استان قم، برای برگزاری هرچه بهتر اردو در استان قم انتخاب شده و جهادگران در مدرسه دخترانه حضرت رقیه (برکت) جهت تدریس به دختران روستا و انجام برخی کار‌های عمرانی نظیر رنگ کاری، بنایی و. حضور یافتند. در مدرسه پسرانه علامه طباطبایی نیز کار تدریس به بهترین شکل انجام شد.

محمد جواد حسینی، مسئول برگزاری اردوی تدریس جهادی وتر در استان قم گفت: این هفته جهادگران وتر استان قم همزمان با ۱۱ منطقه ایران اردوی خود را در روستای حسین آباد میش مست از توابع بخش مرکزی استان قم شروع کردند.

جهادگران در دو محور آموزشی و عمرانی در روستا حسین آباد مشغول فعالیت هستند. در محور آموزشی اهداف کلی اردو جبران کمبود‌های پایه گذشته دانش آموزان شامل ۴۰ دانش آموز دختر و ۵۰ دانش آموز پسر، فعالیت‌های فوق برنامه و مسایل اخلاقی می‌باشد. دانشجو معلمان در محور عمرانی باتوجه به بازگشایی مدارس به آماده سازی و رنگ آمیزی مدارس روستا مشغول هستند.

اردو‌های جهادی فرصت خوبی برای ایجاد همدلی و انسجام ملی در بین مردم و اهالی هستند در ضمن این اردو‌ها فرصت خوبی برای تقویت روحیه جهادی دانشجو معلمان و آموزش مبانی زندگی جهادی به آنهاست و راه حل مشکلات کشور همین روحیه جهادی است که باید اقشار مختلف مردم بخصوص دانشجو معلمان داشته باشند.

پربازدیدترین آخرین اخبار