تلاش گروه جهادی وتر برای ارتقای علمی دانش‌آموزان مناطق کم برخوردار
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۱۴۸۸۲

تلاش گروه جهادی وتر برای ارتقای علمی دانش‌آموزان مناطق کم برخوردار

قرارگاه تدریس جهادی «وَتـر» از سال 1396 باهدف ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار و ترویج فرهنگ جهادی در عرصه آموزش آغاز به کار نموده و هر ساله در مناطق مختلف کشور برگزار می گردد.
تلاش گروه جهادی وتر برای ارتقای علمی دانش‌آموزان مناطق کم برخوردار

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، 

سعید شفیعی،  مسئول قرارگاه تدریس  جهادی «وَتـر» دراستان اصفهان اظهار داشت: این گروه تدریس جهادی یازدهمین دوره از فعالیت‌های آموزشی خود را در مناطق مختلف کشور آغاز کرد.

وی افزود: در  این دوره  تدریسی  12  نفر دانشجو برای 130 دانش‌آموز از ۲۸ تیر تا ۸ مرداد در روستاهای ننادگان، دره‌بید و شهر داران صبح و عصر تدریس می‌کنند.

مسئول گروه تدریس جهادی «وَتـر» گفت: در این  اردوی  آموزشی، دروس  ریاضی و فارسی برای دانش‌آموزان مقطع ابتدایی و دروس   ریاضی،  علوم‌تجربی  و  هدایت تحصیلی برای دانش‌آموزان مقطع راهنمایی تدریس می‌شود.

شفیعی بیان کرد: این برنامه علاوه بر آموزش درسی با برنامه‌های  فرهنگی و اجتماعی همراه است و به دنبال پاسخگویی به مطالبات  مردمی در حوزه آموزش‌وپرورش است. در پایان این دوره نیز یک نشست  عمومی با حضور  فعالان آموزشی و مردم منطقه برگزار خواهد شد.

گروه جهادی «وَتـر» با هدف ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار و ترویج فرهنگ جهادی در عرصه آموزش، هر ساله در مناطق مختلف کشور حضور فعال دارد.

شهرستان فریدن در غرب استان اصفهان یکی از مناطق تحت پوشش این گروه جهادی است.

پربازدیدترین آخرین اخبار