جريان انحرافي همچون جريان روشنفكري قبل از انقلاب اسلامي محكوم به شكست است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۲۱۳۱
رئيس سازمان بسيج دانشجويي آذربايجان شرقي:

جريان انحرافي همچون جريان روشنفكري قبل از انقلاب اسلامي محكوم به شكست است

رئيس سازمان بسيج دانشجويي آذربايجان شرقي با اشاره به ورود جريان انحرافي از سه حوزه فرهنگي، سياسي و اقتصادي در كشور گفت: جريان انحرافي همچون جريان روشنفكري قبل از انقلاب اسلامي محكوم به شكست است.  
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از تبريز، علي اصغر رمضاني امروز در همايش بسيج دانشجويي با عنوان «عدالت خواهي و مطالبه گري بسيج» تصريح كرد: متاسفانه جريان انحرافي كه امروز در كشور فعاليت مي كند از سه حوزه فرهنگي، سياسي و اقتصادي وارد شده است كه اگر جلوي اين غده سرطاني گرفته نشود براي فرهنگ و سياست كشور مضرر است.
 
وي افزود: در حوزه فرهنگ جريان انحرافي با موضوع محدوديت و ظهور وارد شده، كه دراين خصوص CD «ظهور نزديك است» خروجي فعاليت اين جريان در اين حوزه مي باشد، اما در اين قضيه پارادوكسي كه به چشم مي خورد اين است كه جريان انحرافي نهفته در حوزه فرهنگ از طرفي با بيان اينكه عصر حاضر ظهور صغري است و در ظهور صغري امام، خود زمامداري امور است نياز به ولايت فقيه نيست كه در اصل دور زدن ولايت فقيه است و از طرفي اين جريان در قالب اين تفكر به سمت  و سوي ليبراليسم و سكولاريسم و فرماسونري شدن كشيده مي شود.

رئيس سازمان بسيج دانشجويي آذربايجان شرقي افزود: جريان انحرافي از طرفي شبيه جريان فرماسونري روشنفكري قبل از انقلاب كه تفكر دين بدون سياست و عدم ورود دين و روحانيون در حيطه سياست را مطرح مي كردند، مي باشد كه هميشه اين تفكر شكسته خورده و اين جريان هم محكوم به شكست مي باشد و از طرف ديگر اين جريان بحث تمدن ايراني در مقابل تمدن و فرهنگ اسلامي را مطرح مي كنند كه خيلي خطرناك است.

رمضاني فعاليت اين جريان در حوزه سياست را اصلي ترين فعاليت آنها دانست و افزود: جريان انحرافي در صدد جدا كردن دولت احمدي نژاد از گفتمان اصولگرايي است كه متاسفانه تا حدودي هم در اين حيطه اقداماتي را انجام داده است.

وي ادامه داد: از جمله اقدامات آنها در اين حيطه و بعد ايجاد يك جناح بندي جديد براي انتخاب مجلس، شوراي نهم است كه مي خواهد با تجزيه اصولگرايي، جناح سياسي سومي را به روي كار بياورد كه تاكنون 150 نفر از اين جناح را جهت نمايندگي در مجلس شوراي اسلامي پيش بيني كرده اند.
 
 
رئيس سازمان بسيج دانشجويي آذربايجان شرقي تصريح كرد: جريان انحرافي مي خواهد با ايجاد جناح سوم و فرستادن آنها به مجلس شوراي اسلامي مستقيم از طريق تاثير در دولت يازدهم در اين دولت با مشكل چنداني روبه رو نشده و بتواند به اهداف پنهان خود كه رسيدن به قدرت، ثروت و نيز ساير اهداف فرهنگي خود است، برسد.

رمضاني در ادامه به هدف سوم اين جريان يعني فعاليت در حوزه اقتصادي نيز اشاره كرد و گفت: براي پياده كردن هر تفكر و جريان سياسي و فرهنگي نياز به منابع مالي است كه جريان انحرافي براي تامين منابع مالي خود و تامين مبالغ تبليغ نمايندگان خود براي مجلس نهم نفوذ خود را در بعضي شركتهاي خودرو سازي و مناطق آزاد تجاري و نيز بعضي شركتهاي بيمه اي گسترده است و همچنين مي خواهد با استفاده از افراد و مسئولان با نفوذ در سطح كشور و در سطح استانها كه احتمال دارد استان ما هم جزو آنها باشد به اهداف شوم خود برسد.

وي در ادامه از بسيج دانشجويي كه عدالت خواهي و مطالبه گري جزو وظايف اوست خواست با روشنگري و افشاگري و عدالت خواهي نگذارند اين جريان بيش از اين به فعاليت و اهداف خود كه يك اهداف فرهنگي و سياسي است، برسند و همچنين از مسئولان خواست به هيچ وجه وارد اين جريان انحرافي كه بدنبال قدرت و ثروت است، وارد نشوند.

رئيس سازمان بسيج دانشجويي آذربايجان شرقي در پايان انتظارات خود را از دولت احمدي نژاد در اين خصوص بيان كرد و گفت: البته ما ميان دولت خدمتگذار و صديق و اين جريان انحرافي كه مخدوش كردن چهره فرهنگ اسلامي كشور و فرقه سازي از اهداف ديگراين جريان است تفكيك قائل هستيم و بايد با اقدامي همچون عمل جراحي مغز و تومور مغزي اين غده سرطاني را از بدنه فعال دولت جدا كرد./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار