ایلام، پایتخت خادمان سیدالشهدا (ع) است/ مردم این استان حقیقتاً شایسته بهترین‌ها در مدیریت شهری هستند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۲۸۲۳۰
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان ایلام:

ایلام، پایتخت خادمان سیدالشهدا (ع) است/ مردم این استان حقیقتاً شایسته بهترین‌ها در مدیریت شهری هستند

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان ایلام گفت: ایلام، پایتخت خادمان سیدالشهدا (ع) است و مردم این استان حقیقتاً شایسته بهترین‌ها در مدیریت شهری هستند.
ایلام، پایتخت خادمان سیدالشهدا (ع) است/ مردم این استان حقیقتاً شایسته بهترین‌ها در مدیریت شهری هستند

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پرهام نعیم دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان ایلام گفت: ایلام، پایتخت خادمان سیدالشهدا (ع) است و مردم این استان حقیقتاً شایسته بهترین‌ها در مدیریت شهری هستند.

وی افزود: اما واقعاً امروز آنچه در شهرداری و شورای شهر می‌بینیم با شأن مردم ایلام فاصله دارد و این قابل‌قبول نیست.

نعیم گفت: ببینید، شهرداری ایلام حتی از وظیفه بسیار ساده و بدیهی خودش یعنی پرداخت حقوق کارگرانش هم ناتوان بوده است. ما همین موضوع را مستقیم به ریاست محترم قوه قضائیه هم منتقل کردیم. کارگران زحمتکش شهرداری حدود سه ماه حقوق نگرفته بودند؛ قبلاً هم پنج ماه تأخیر تجربه کرده‌اند. تازه همین اواخر حقوق مهرماه واریز شده است

وی اظهار کرد: خب طبیعی است که کار به اعتراض و تحصن کشیده شود. سؤال من به‌عنوان نماینده دانشجویان این استان این است: چرا شهردار و شورای شهر یک وظیفه قانونی را تبدیل به هزینه‌سازی برای نظام و آسیب‌زدن به اعتماد مردم می‌کنند؟ موضوع بعد این است که سال ۱۴۰۳ دادستان محترم علیه دو عضو شورای شهر اعلام جرم کردند؛ ولی چرا نتیجه‌ای ندیدیم؟ چرا این پرونده‌ها رها شده؟

نعیم تصریح کرد: واقعاً چطور شهری با عنوان «پایتخت خادمین سیدالشهدا» باید ورودی‌هایی داشته باشد که هیچ هویت و المان فرهنگی درخور در آن دیده نمی‌شود؟ این اگر ناکاردآمدی نیست پس چیست؟ ما در نشستی که با نماینده محترم مردم ایلام، خانم دکتر فلاحی داشتیم، ایشان هم نکات بسیار مهمی را مطرح کردند: ۵ میلیارد تومان بودجه‌ای که برای پل بانقلان بوده، رفته برای بدهی‌های شهرداری! ۲۵ میلیارد تومان بودجه اربعین دقیقاً کجا هزینه شده؟ و این دقیقاً سؤال ما هم هست.

وی افزود: اتفاقاً ما به عنوان شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی این مسائل را پیگیری می‌کنیم و قطعاً کوتاه هم نمی‌آییم. ما دنبال دعوا و سیاسی‌کاری نیستیم. ما دنبال شفافیت و حقیقت هستیم. مطالبه ما از نهاد‌های نظارتی اینه که جلوی روند اشتباه و فرساینده فعلی گرفته بشه.

وی خاطرنشان کرد: مردم اینجا حق دارند بدانند چه کسانی مانع پیشرفت شهر شده‌اند؛ و خیلی واضح می‌گویم: کسانی که در ایجاد وضعیت فعلی نقش دارند نباید در انتخابات پیش‌رو تأیید صلاحیت شوند. چون ما دیگر اجازه نمی‌دهیم شهرمان دوباره گرفتار همان حلقه ناکارآمدی شود. خدمت به مردم ایلام افتخار است. اما اگر کسی توان یا اراده خدمت ندارد، بزرگ‌ترین خدمتش این است که کنار برود.

پربازدیدترین آخرین اخبار