مشروح سخنان قالیباف در نشست خبری + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۳۸۶۹۵

مشروح سخنان قالیباف در نشست خبری + فیلم

نشست خبری رئیس مجلس شورای اسلامی با اصحاب رسانه، دقایقی پیش آغاز شد.
مشروح سخنان قالیباف در نشست خبری + فیلم

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نشست خبری محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی با اصحاب رسانه، دقایقی پیش آغاز شد.

شهید مدرس مجاهدی بزرگ، فقیه، شجاع، صادق و بسیار موثر در مجلس بود

محمدباقر قالیباف اظهار داشت: شهید مدرس مجاهدی بزرگ، فقیه، شجاع، صادق و بسیار مؤثر در مجلس بود.

کد ویدیو

ملت ایران در جنگ اخیر از کوتاهی و نقص مسئولین گذشتند و یکپارچه شدند؛ در برابر این مردم سر تعظیم فرود می‌آوریم

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ملت ایران در جنگ اخیر از کوتاهی و نقص مسئولین گذشتند و یکپارچه شدند؛ در برابر این مردم سر تعظیم فرود می‌آوریم.

وی افزود: انصافاً این ملت شایسته تقدیرند. امروز که توانستیم از این جنگ با پیروزی قاطعانه بیرون بیاییم، محبت و گذشت و بزرگواری آن‌ها را با کار و تلاش‌مان و حل مشکلات‌شان ان‌شاءالله انجام دهیم و حق مطلب را به فضل الهی ادا کنیم.

کد ویدیو

دشمن در روز ششم و هفتم جنگ ۱۲ روزه به هر قیمتی به دنبال آتش‌بس بود

قالیباف اظهار داشت: دشمن در روز ششم و هفتم جنگ ۱۲ روزه به هر قیمتی به دنبال آتش‌بس بود.

وی افزود: در جنگ ۱۲ روزه غافلگیر نشدیم ولی در نوع طراحی دشمن که واقعاً یک تجاوز تروریستی وقیحانه هیئت حاکمه تبهکار رژیم صهیونیستی با کمک آمریکا بود، غافلگیر شدیم.

کد ویدیو

مهمترین چالش ما مسائل اقتصادی است / باید کیک اقتصادی را بزرگتر کنیم

قالیباف اظهار داشت: مهمترین چالش ما مسائل اقتصادی ماست و باید کیک اقتصادی را بزرگتر کنیم.

وی افزود: باید جی‌دی‌پی کشور را افزایش بدهیم و درآمد و تولید کشور را بالا ببریم. برای این کار دو شاخص روشن و مشخص داریم؛ یکی بهره‌وری و دیگری سرمایه‌گذاری که من سهم بهره‌وری را بیشتر می‌دانم.

کد ویدیو

اگر انرژی را درست مصرف کنیم می‌توانیم در طول برنامه درآمد ارزی کشور را به دو برابر افزایش بدهیم

قالیباف اظهار داشت: اگر انرژی را درست مصرف کنیم می‌توانیم در طول برنامه درآمد ارزی کشور را به دو برابر افزایش بدهیم و از هدررفت انرژی جلوگیری کنیم.

کد ویدیو

دادن کمک هزینه به مردم مشکل آنها را حل نمی‌کند

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: دادن کمک هزینه به مردم مشکل آن‌ها را حل نمی‌کند.

وی افزود: چه فرقی بین کوپن‌های گذشته و کمک‌های واریزی به حساب مردم است؟

کد ویدیو

باید قدرت خرید مردم را حفظ کنیم

رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست خبری اظهار داشت: باید قدرت خرید مردم را حفظ کنیم.

وی افزود: باید هر چقدر حقوق اضافه کردیم به همان نسبت کالا را گران کنیم.

کد ویدیو

نباید واردات کالاهای اساسی در انحصار چند نفر باشد

قالیباف اظهار داشت: نباید واردات کالاهای اساسی در انحصار چند نفر باشد، باید انحصار را از بین ببریم.

کد ویدیو

جزئیات مهم مرحله جدید کالابرگ

رئیس مجلس شورای اسلامی جزئیات مهم مرحله جدید کالابرگ را ارائه کرد.

وی افزود: باید قدرت خرید مردم حفظ شود.

کد ویدیو

رئیس جمهور معتقد است در هزینه‌کرد درآمدهای دولت، اولویت اول حفظ قدرت خرید مردم است

قالیباف اظهار داشت: رئیس‌جمهور معتقد است در هزینه‌کرد درآمدهای دولت، اولویت اول حفظ قدرت خرید مردم است.

کد ویدیو

فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم.

وی افزود: طبیعتاً در زمان بحران و حوادث جنگی، مانند قطع اینترنت که در جنگ دوازدهم پیش آمد، فیلترینگ کاملاً طبیعی است و در همه دنیا وجود دارد. اما در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست.

کد ویدیو

استفاده از VPN فضای مجازی ما را ناامن می‌کن

قالیباف گفت: درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند.

کد ویدیو

 لغو فیلترینگ بدون حکمرانی در فضای مجازی اشتباه است

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اینکه فیلترینگ را لغو کنیم ولی حکمرانی در فضای مجازی نداشته باشیم اشتباه است.

کد ویدیو

قالیباف درباره رفع فیلترینگ واتساپ، تلگرام و دیگر پلتفرم‌ها توضیحاتی را ارائه کرد.

کد ویدیو

قانون مجلس اقتدار بانک مرکزی را بالا برد

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: قانون مجلس اقتدار بانک مرکزی را بالا برد که نتیجه آن را در بانک آینده دیدید.

کد ویدیو

استیضاح آخرین اقدام مجلس است

قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: استیضاح آخرین اقدام مجلس است و نباید رفتار سیاسی داشته باشیم.

کد ویدیو

استیضاح حق مجلس است

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: استیضاح حق مجلس است و به دنبال استیضاح وزیر عملاً یک سال از چهار سال یک وزارتخانه را از دست می‌دهیم.

وی افزود: من معتقدم اگر مجلس به نقطه‌ای رسید که دیگر راهی جز استیضاح نمانده بود، استیضاح انجام خواهد شد.

کد ویدیو

هدف آمریکا تسلیم شدن ایران است نه مذاکره

قالیباف اظهار داشت: هدف آمریکا تسلیم شدن ایران است نه مذاکره. آمریکایی‌ها نشان دادند توطئه‌گر و دروغگو هستند.

وی افزود: در خصوص آمریکا در حقیقت مشکل اصلی زیاده‌خواهی آمریکاست. آمریکا نمی‌خواهد مذاکره کند؛ آمریکا هم می‌خواهد خودش را تحمیل کند و هم ما را تسلیم کند. ولی ما در جنگ ۱۲ روزه نشان دادیم که نه تسلیم می‌شویم و نه تحمیل را قبول می‌کنیم.

قالیباف ادامه داد: ما وسط مذاکره بودیم که به ما حمله شد.

کد ویدیو

بیش از ۹۰ درصد پیشنهادات بودجه‌ای نمایندگان توسط بدنه دولت مطرح می‌شود که روش غلطی است

قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست خبری اظهار داشت: بیش از ۹۰ درصد پیشنهادات بودجه‌ای نمایندگان توسط بدنه دولت مطرح می‌شود که روش غلطی است و مربوط به این مجلس و آن مجلس نیست.

وی افزود: من معتقدم الان بودجه از هر زمان دیگری شفافیت دارد و همه وارد خزانه می‌شود.

کد ویدیو

اگر عقل داشته باشند جنگ را شروع نمی‌کنند

قالیباف اظهار داشت: اگر عقل داشته باشند جنگ را شروع نمی‌کنند و اگر جنگ شود حتماً پاسخ بسیار محکم‌تر، مؤثرتر و دقیق‌تر دریافت خواهند کرد.

وی افزود: جنگ تلخ و سخت است، اما واقعاً وعده صادق ۱ و ۲ به‌ویژه وعده صادق ۳ تجربه گرانبهایی برای ما در زمینه نظامی هم در تاکتیک و هم در تکنیک داشت.

کد ویدیو

رئیس مجلس شورای اسلامی نسبت به انتقادهای تعدادی از نمایندگان از عملکرد خود در مورد قانون حجاب واکنش نشان داد.

کد ویدیو

اروپا تحت دستور مستقیم آمریکا مکانیسم ماشه را فعال کرد

قالیباف اظهار داشت: اروپا تحت دستور مستقیم آمریکا مکانیسم ماشه را فعال کرد.

وی افزود: امروز اروپا از صحنه مربوط به موضوع ایران و هسته‌ای ایران خارج شده و نقشی ندارد و توسط آمریکا خود را از بازی حذف کرد.

قالیباف ادامه داد: از آن طرف، اروپا هیچ نقشی در حوزه مربوط به اوکراین ندارد و عملاً از هر دو عرصه کنار گذاشته شده است.

کد ویدیو

آلودگی هوای تهران قابل حل است

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: آلودگی هوای تهران قابل حل است و نیازمند سرمایه‌گذاری‌های خیلی زیاد نیست.

وی افزود: ما در قبال جان مردم مسئول هستیم و باید با برنامه‌ریزی درست و اقدامات عملی، این مشکل را برطرف کنیم.

کد ویدیو

قالیباف درباره اینکه «آیا گزینه خروج ایران از NPT در شورای عالی امنیت ملی مطرح شده است؟» توضیحاتی ارائه کرد.

کد ویدیو

انتقادات رئیس مجلس به کیفیت خودروسازهای داخلی

رئیس مجلس شورای اسلامی با انتقاد از کیفیت خودروسازهای داخلی اظهار داشت: در مجلس یازدهم و الان در این مجلس بحث واردات خودرو در کشور دنبال کردیم تا جلوی این بی‌کیفیتی و رانت در خودرو گرفته شود.

وی تأکید کرد که هدف مجلس از پیگیری واردات خودرو، ایجاد رقابت سالم و ارتقای کیفیت تولیدات داخلی است.

کد ویدیو

طرح « بنزین سه قیمتی»روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست

قالیباف اظهار داشت: مجلس در قانون هرگونه تصمیم‌گیری در خصوص قیمت سوخت را به دولت واگذار کرده است.

وی افزود: نظر شخصی من این است که طرح «سه‌قیمتی» روی قاچاق بنزین تأثیرگذار نیست. وقتی مابه‌تفاوت هر لیتر بالای ۵۰ هزار تومان است، مابه‌تفاوت ۳ هزار تومانی اثرگذار نخواهد بود.

قالیباف ادامه داد: با این طرح مصرف بنزین در کشور هم کاهش چشمگیری پیدا نمی‌کند.

کد ویدیو

 

قانون بانک مرکزی معضل بانک آینده را حل کرد / مجلس باید قانون گزیر و بانک‌های عامل را تصویب کند

 

قالیباف گفت: مشکل مسکن، ضعف در اجرای قوانین مصوب است. دولت باید اراضی خود را رایگان به متقاضیان واگذار کند. بحث مسکن مردم حل شود یعنی حداقل ۷۰ درصد درآمد خانوار ما حل شده است. وزارت کشاورزی که باید به تولید نهاد‌های دامی کمک کند تبدیل به تاجر و واردکننده شده. یکی از کار‌هایی که ما در کالابرگ قانون انجام میدهیم، حذف خرید نهاده‌ها از طریق وزارتخانه است.

 

قالیباف اظهار داشت: الان وزارتخانه‌ای که باید نهاد‌های دامی را مکلف به تولید در کشور کند و ما برای تولید به آن کمک کنیم، در حقیقت حمایت مالی و رانت برای تولید در کشور را انجام دهد، امروز تبدیل به تاجر و واردکننده همان نهاد‌هایی شده که باید تولید کند و ما رانت ارزی نیز برای خریدش می‌دهیم.

 

وی افزود: این مسئله فساد ایجاد می‌کند و لازم است که انتهای زنجیره به درستی مدیریت شود تا بتوانیم به کار اصلی یعنی تولید برسیم. معتقدم هر وزیری که به این حوزه بیاید، تا این اصلاحات انجام نشود، اوضاع همین‌طور باقی می‌ماند و این مشکلات برای بعضی‌ها ادامه خواهد داشت.

کد ویدیو

 

قالیباف: قانون بانک مرکزی معضل بانک آینده را حل کرد / مجلس باید قانون گزیر و بانک‌های عامل را تصویب کند

 

قالیباف گفت: دولت ۹۰ درصد صندوق بازنشستگی کشوری را تأمین می‌کند. مدیریت شرکت‌های صندوق‌ها باید به بخش خصوصی واگذار شود.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: صندوق‌های بازنشستگی یکی از جدی‌ترین چالش‌های ساختاری کشور محسوب می‌شوند؛ به‌نحوی که در حال حاضر، دولت مجبور است نزدیک به ۹۰ درصد از منابع صندوق بازنشستگی کشوری را تأمین کند. در فصل پنجم برنامه هفتم توسعه (مواد ۲۸ و ۲۹)، اصلاحات ساختاری و مالی سنگینی برای صندوق‌ها پیش‌بینی شده است.

 

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار